Beautygeheimen Christina Aguilera

De nieuwste parfum van Christina Aguilera is Red Sin. Deze geur kwam in oktober 2012 in de Nederlandse schappen te liggen. Om deze nieuwe geur te introduceren heeft Christina wat vragen beantwoord in een interview. Hierin deelt ze met ons haar beautygeheimen.

Red Sin

Christina Aguilera laat in het interview weten dat zij parfum als favoriete accessoire bij haar outfits ‘draagt’. De keuze van de geur hangt af van haar stemming. Christina geeft aan heilig te geloven in de kracht van sexy voelen. Parfum doet dat voor haar. Musk is de ondertoon van al haar parfums, omdat ze hier gek op is. Red Sin is een parfum waar ze lang aan heeft gewerkt. De geur geeft haar volgens eigen zeggen een supersexy gevoel. Red Sin is tot stand gekomen door Christina’s liefde voor de kleur rood. We zien haar altijd al met haar sensuele rode lippen en nu heeft ze daarbij haar eigen bijpassende Red Sin geur om het plaatje compleet te maken. De geur bestaat uit een rode appel en kaneel sensatie. Wees niet bang, het appeltaart effect wordt onderbroken door de bloemige geur van rode cyclaam, sandelhout, rode gember en natuurlijk musk dat altijd terugkomt als basis in haar geuren.

Droogshampoo

Christina Aguilera heeft in haar drukke leven soms geen tijd om haar haren uitgebreid te wassen en te stylen. Hiervoor gebruikt ze, net als velen met haar, droogshampoo om haar haren volume te geven en te reinigen. Haar favoriete droogshampoo merk is Oribe Dry Texturizing Spray.

Foundation

Christina laat weten een vrij droge huid te hebben. Ze gebruikt Laura Mercier Crème Smooth Foundation om haar imperfecties weg te werken. Dit product bevat een rijke consistentie, waar Christina Aguilera naar zoekt. Het is Nederland te koop bij Skins Cosmetics.

Nepwimpers en nagels

De zangeres en jurylid van The Voice kan niet zonder haar nepwimpers. Ze gebruikt voor een dramatische effect Ardel’s Demi Wispy False Lashes”. Omdat een moeder en superster zelden tijd over heeft, kan Christina niet zonder een sneldrogende nagellak. Dashing Diva’s DesignFX zijn nageldesigns die gelijk droog zijn.

Glanzende benen

Ja, een wereldberoemde zangeres zijn is niet niks en daar komt een hoop poespas bij kijken. Je moet natuurlijk goed voor de dag komen, want iedereen let op je. Daar horen dus ook glanzende, bruine benen bij. Om sexy benen te creëren gebruikt Christina Aguilera een lichte lichaamsbruiner van Sally Hanson Salon Airbrush Legs. Het is volgens Aguilera een heel fijn product wat je benen net die extra glans en kleur geven die ze kan gebruiken tijdens optredens.

Make-up verwijderen

Maak alles weer ongedaan wat je aan het begin van de dag op je lijf en gezicht hebt gebracht door je huid weer lekker te zuiveren. Christina Aguilera weet hoe belangrijk het is om je huid te reinigen en gebruikt hier altijd reinigingsdoekjes van MAC voor. Voor het slapengaan smeert ze haar gezicht in met Cle de Peau High Performance Cream om haar huid in topconditie te houden. Dit is een vochtinbrengend product.

Bron foto: Procter & Gamble