Revitalash

Revitalash is een serum dat zorgt voor een verlenging van wimpers evenals het toenemen van de dikte en volheid van de wimpers. Volgens het merk zou je het gewenste resultaat al binnen 3 tot 12 weken hebben bereikt.

Naast Revitalash heeft het merk ook:

– mascara (Revitalash Volumizing Mascara
– een product voor mooiere wenkbrauwen (Revitabrow)
– een verzorgingsproduct voor sterker en gezonder haar (Hair by Revitalash)

Werkt Revitalash?

Het serum bevat krachtige polypeptiden en botanische stoffen die ervoor zouden zorgen dat je wimpers zichtbaar voller en langer worden binnen enkele weken. Sommige reviews van Revitalash zijn echter verre van veelbelovend. Consumenten klaagden over roodheid, jeuk en geïrriteerde ogen. Volgens Revitalash kan het zijn dat er donkere plekken om je ogen kunnen ontstaan. Je moet dan direct stoppen met het opbrengen van Revitalash. Ook groeiden bij sommige mensen de wimpers alle kanten op, zelfs naar beneden. Sommigen krulden en sommigen waren recht. Bij een enkeling veranderde de iris zelfs van kleur.

Toch zijn veel mensen ook heel positief over Revitalash. Het merk heeft al sinds 2010 vier awards gewonnen en is al twee jaar op rij verkozen tot meest favoriete wimperverzorging door “American Spa Pro’s Choice Awards”. De mensen bij wie het wimperserum geen negatieve bijwerkingen vertoonden, waren allemaal heel positief. Eén ding is zeker: Revitalash doet wel iets!

Hieronder zie je een foto van vóór en na gebruik van het serum, gevonden op www.euro-essentials.com. Dit bedrijf verkoopt exclusieve en hoogaangeschreven merken op het gebied van spa producten.

Gebruiksaanwijzing Revitalash

Volgens de gebruiksaanwijzing van Revitalash dien je het serum één keer per dag voor het slapengaan op te brengen. Je brengt een dun lijntje aan net boven de lijn van je huid, dus op de wimpers zelf. Dit doe je op de bovenwimpers, maark un je ook gebruiken op de onderwimpers. Gebruik het product niet meer dan één keer per dag. Het wimperserum is ook te gebruiken bij wimperextensions. Hieronder zie je een filmpje hoe Revitalash aan te brengen.

Prijs

Revitalash is vrij prijzig en is te koop bij parfumeries, schoonheidssalons, kappers, visagisten en natuurlijk online. Voor 3,5 ml betaal je € 104,95. Bij juist gebruik doe je hier zo’n 4 tot 6 maanden mee. Kies je voor de 2.0 ml dan betaal je €74,95. Hier kun je zo’n 2 tot 3 maanden mee vooruit.

Ingrediënten

Water, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Biotin, Carmellia Oleifera Leaf Extract, Swertia Japonica Extract, Biotinyl Tripeptide-1, Octapeptide-2, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Proteïne, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Glycerin, Cellulose Gum, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate

Dokter Brinkenhoff

Dokter Brinkenhoff, een oogarts uit Amerika, heeft Revitalash ontwikkeld voor zijn vrouw Gayle. Gayle had borstkanker overwonnen en zat in haar herstelperiode. Tijdens haar ziekte onderging Gayle intensieve chemotherapieën die schade toe hadden gebracht aan haar wimpers. Deze werden erg breekbaar, dunner en zagen er minder vol uit dan voor haar ziekte. Dokter Brinkehoff ging op zoek naar een formule die haar wimpers weer zouden terugbrengen naar hun oude, mooie, lange en volle staat. Een groot onderzoek ging van start, tezamen met een groep cosmetische wetenschappers en niet zonder succes: ze hadden een serum genaamd Revitalash ontwikkeld met een formule die de wimpers van Gayle weer sterk en gezond maakten. Ze zagen er zichtbaar beter uit dan voor de behandeling met Revitalash.

Een gedeelte van de opbrengst doneert Revitalash aan onderzoek naar borstkanker en educatieve instanties.