Chinese Herbs stimulaton Shampoo het favourite product van Jessica Simpson

Iedereen kent de lange mooie lokken van Jessica Simpson wel. Ik voel altijd een steek van jaloezie bij het zien van haar haren.
Wij zijn erachter gekomen wat haar favoriete en belangrijkste product is op het gebied van haarverzorging. We hebben het nu over Chinese Herbs stimulaton Shampoo van Peter Lamas. Het bevordert de haargroei en geeft de zwakker hoofdhuid power. Ook zorgt het ervoor dat het haar minder snel breekt en je geen jeuk of schilfers krijgt op je hoofdhuid. De shampoo is gemaakt van Chinese kruiden en heeft een lekkere schuimige structuur en therapeutische werking.
Wil jij dus ook langer haar of wil je het dunner worden van je haar tegengaan, probeer dan de Chinese Herbs stimulaton Shampoo van Peter Lamas.  In deze lijn is er ook conditioner en andere stylingsproducten verkrijgbaar.

Ik heb zelf ook dun haar en al verschillende shampoos en producten gebruikt voor dikker haar. Veel producten zonder succes, dus ik ben erg benieuwd of deze shampoo wel werkt. Kijkend naar Jessica Simpson zou je zeggen van wel.
Helaas is de shampoo alleen in Amerika en Canada te koop en zullen we eerst een stukje moeten reizen.