Got2B Volume poeder

Got2B Volume poeder

Got2B volumizerHeel veel vrouwen zijn al om en dit product heeft het echt van de mond-tot-mond reclame: Got2B Volumizer van Schwartzkopf. Dit is een volume poeder dat je in je haaraanzet aanbrengt en je versteld doet staan van het effect. Het werkt echt.  Daarbij kun je beter deze poeder gebruiken om volume te creëren dan je haar touperen, waardoor je haar snel afbreekt. Ik vind de Got2B volume poeder een uitkomst.

De Got2B volume poeder heeft iets weg van talkpoeder. Het voelt niet echt lekker aan, maar heel stroef. Dit zorgt er echter wel voor dat je haar goed blijft zitten in de gewenste coup.

Hoe breng je de Got2B volume poeder aan in je haar?

Je doet wat van de volume poeder in je handen en je wrijft ze over elkaar. Nu breng je met je handen je haar in model bij de aanzet van je haar. Voor een optimaal effect breng je de poeder direct op je haar aan. Doe dit echter niet in je scheiding, maar een haarlaag hieronder. De poeder blijf je anders zien en je wilt natuurlijk niet dat ieder denkt dat je roos hebt!

Got2B volume poeder schwartzkopfWaar is Got2B Volume poeder te koop?

Ik vindt dit product het geld zeker waard. Je haar lijkt een stuk voller, wordt er niet vet van en je ziet gelijk verschil. Got2B Volume poeder ligt in de winkel voor €6,79. Je kunt de volume poeder onder andere kopen bij de Kruidvat. Ook kapperszaken hebben volume poeder voor in je haar die hetzelfde effect hebben, maar een paar euro duurder zijn.