Haarkrijt

De kleuren voor het voorjaar en de zomer zijn de pasteltintjes en neonkleuren. Ook in de haartrends zie je dit terug.
De dip dye met een kleurtje. Een hair dip dye is dat de punten van je haar een andere kleur hebben, alsof je met je haar in een pot verf hebt gedoopt. Je kunt natuurlijk snel de kapper gaan bezoeken om je haar te verven.
Er is nu iets wat veel gemakkelijker is en veiliger voor je haar: haarkrijt.
Haarkrijt is er in vele fashion kleuren en geschikt voor elke haartype. Vrij van alle chemische middeltjes en gewoon uit te wassen. Wel moet je er rekening mee houden dat het af kan geven. Doe tijdens het kammen een handdoek om, zo voorkom je dat je je outfit verprutst.
Al vele celebraties zijn in de ban van deze haartrend. We zagen bijvoorbeeld al Katy Perry, Nicky Minaj en Lauren Conrad. Ook in diverse modebladen en op de catwalk zagen we kapsels met al deze vrolijke kleuren.

Zo creëer je de dip dye look met haarkrijt

  • Neem een pluk haar en maak deze nat met het waterspuitje. Dit is niet nodig als je blond haar hebt;
  • Pak het haarkrijt en wrijf dit over de pluk. Trek wel eerst handschoenen aan. Je bepaald zelf hoe fel je de kleur wilt hebben. Hoe langer je wrijft hoe feller en intenser de kleur;
  • Föhn dan het plukje droog;
  • Dan gaan we verder met de stijltang. Zorg dat deze op de laagste stand staat. Door met de stijltang over de pluk te gaan, zal de kleur zich beter hechten aan je haar.

En that’s it. Style je haar verder hoe je zelf wil and you’re ready to go!!

Haarkrijt is bij verschillende online aanbieders verkrijgbaar.