Kaviaar voor in je haar: Caviar RepairX

Normaal gesproken doen mensen kaviaar op een toastje, op een chique feestje.
Het haarverzorgingsmerk Alterna uit Los Angeles kwam al eerder op de markt met een kaviaarlijn, maar heeft deze nu uitgebreid. Ze komen nu met vier producten die gaan strijden tegen haarbeschadiging. De lijn heet de Caviar RepairX. Deze producten moeten het haar voller, dikker en sterker maken van binnenuit. De volgende producten zijn te verkrijgen in de Caviar RepairX lijn:

  • Instant Recovery Shampoo & Conditioner
  • Instant Recovery Shampoo & Conditioner
  • Micro-Bead Fill & Fix Treatment Masque
  • Re-Texturizing Protein Cream

Wat deze lijn zo speciaal maakt is dat deze producten beschadigd haar herstructureren, herleven en herstellen. Dit alles wordt in drie stappen volbracht.

Stap 1: Herstructureren

In het product zitten voedingsstoffen die erg belangrijk zijn voor de vezellaag. Dit zijn: vetzuren, vitamines, proteïnen en mineralen. Zij voeden het haar en zorgen ervoor dat van binnenuit het haar versterkt wordt. De schubbenlaag die is beschadigd wordt gerepareerd net zoals de gaatjes die hier ontstaan zijn. De beschermende laag wordt afgesloten en kan zo deze voedingsstoffen opslaan en vocht vasthouden.

Stap 2: Herleven

Doordat de schubbenlaag wordt verstevigd zal ook de haarstreng verzacht en versterkt worden. Wat ook belangrijk is, het beschermt het haar en houdt al het slechte buiten. Hierdoor wordt je haar super zacht en handelbaar. Zeg maar bye bye zwaai zwaai tegen je stug en beschadigd haar.

Stap 3: Herstellen

In stap 3 gaan we terug in de tijd dat je haar nog gezond en vol was. Hier wordt gezorgd dat je haarschubben weer plat gaan liggen, voor een mooie glans en een gezonde haardos.