Keune Blonde Enhancing Treatment Platinum

Als blondine zul je dit helemaal herkennen. Met mooie blonde lokken loop je weg uit de kapsalon, maar al enige tijd later begint er een gele gloed over je haar te verschijnen.

Keune Blonde Enhancing Treatment Platinum

Keune komt nu met de Keune Blonde Enhancing Treatment Platinum. De mousse zorgt ervoor dat deze gele gloed in blond of blonder gekleurd haar wordt geneutraliseerd. In de Mousse zitten violet kleurpigmenten welke ervoor zorgen, dat je blonde haar lekker natuurlijk en fris blijft. Ook voor grijs haar is dit een perfect product. Het haalt de geeleffecten uit grijs haar, zodat het weer fris en fruitig is.
Maar dat is nog niet alles! Blonde Enhancing Treatment zorgt dat je haar goed verzorgd en gehydrateerd is. Dit door de toegevoegde pro-vitamine B5 en Phytokeratine. Een perfect uitgebalanceerde combinatie van die proteïnes: maïs, tarwe en soja.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Keune Blonde Enhancing Treatment Platinum is verkrijgbaar op Keune.nl. De flacon van 200ml kost € 11,80.

Review Keune Blonde Enhancing Treatment Platinum

Natuurlijk hebben wij deze mousse ook zelf uitgeprobeerd.
De mousse voelt goed aan en verzwaart je haar niet en wat ik nog belangrijker vind het maakt je haar niet vet.
Ook droogt het je haar niet uit maar glanst het ook nog eens.
Dat de mousse werkt dat is zeker. zodra je de mousse op je haar aanbrengt wordt de gele gloed aanzienlijk minder.
Wel heb ik het idee dat dit na het wassen weer terugkomt en geen langdurig effect heeft. Dit is wel zo opgelost door het na het wassen nogmaals te gebruiken.