Review Milk_shake haarproducten

Review Milk_shake haarproducten

Haarproducten, ik kan er geen genoeg van in mijn badkamerkastje hebben. Ik ben vooral gevoelig voor de producten die een gezonde glans en een lekker geurtje achterlaten. Als ze ook nog eens fijne ingrediënten bevatten die je haar voeden ben ik al helemaal om.

Deze week een review van enkele Milk_Shake haarproducten. Milk_shake is een zeer vernieuwende verzorgingslijn voor je haren. Ik heb van dit merk de conditioner, het masker en de Argan olie getest.

De producten van Milk_shake zijn gemaakt van melkproteïnen en fruitextracten speciaal voor het haar dat veel verzorging nodig heeft. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de werking van de producten, omdat mijn haar nogal veeleisend is. Ik ga drie producten uittesten: Milk_shake conditioning whipped cream, de milk_shake active milk mask en de milk_shake glistening argan oil.

Review Milk_shake haarproducten

Conditioning whipped cream

milk_shake whipped cream

Om je haar mooi te houden is het belangrijk dat de vochtbalans in orde is. De melkproteïne zorgen ervoor dat je haar in goede conditie blijft en herstructureren de haarschubben. Andere bestandsdelen in de whipped cream zorgen voor een diepe en langdurige vochtregulatie.

milk_shake whipped cream

Deze foam moet je gelijkmatig over je haar verdelen en het enige wat je erna moet doen is het uitkammen, dus niet uitspoelen. Ik was erg bang dat het haar daardoor erg vet zou worden, maar dat is niet het geval. In het begin is het ietwat plakkerig, maar dat verdwijnt heel snel. Het haar was nat meteen heel gemakkelijk door te kammen. Na het föhnen was mijn haar mooi glanzend en heerlijk zacht. Ik vond het, naast het feit dat het gewoon een fijn product is, ook een fijne methode waar je weinig werk aan hebt.

De geur vond ik in eerste instantie erg overheersend en te zoet. Na het föhnen en stylen viel die overheersende geur gelukkig weg en bleef er gewoon een lekker zoet luchtje over. In eerste instantie dacht ik dat ik het helemaal niks zou vinden, maar achteraf vind ik het een product dat ik anderen echt zou aanraden. Je haar ziet er gezond uit en het product is makkelijk in gebruik. De  conditioner is verkrijgbaar voor € 17,95 op www.veuf.nl/milk-shake-conditioning-whipped-cream-200ml.

Active milk mask

milk mask

Ik gebruik normaal gesproken enkele keren per week een masker om mijn haar mooi en gezond te houden. Dit masker van milk_shake is speciaal voor droog en beschadigd haar, dus ik was erg benieuwd naar de werking ervan. Het masker bevat melkproteïnen, rijst en avocado- oliën, vitamine E, vochteregulerende ingrediënten en Integrity 41. Al deze producten samen zorgen ervoor dat je haar weer wordt versterkt. Ook je schubbenlaag van het haar wordt weer verzorgd, waardoor je haar zacht en glanzend wordt. Oh heerlijk, dit masker.  active milk mask

Ik had meteen super zacht haar  en het fijne is dat ik er maar heel weinig voor nodig had.
Het masker verdeelt heel gemakkelijk in het haar en is ook zo uit te spoelen.

De zoete geur verspreid zo lekker door je badkamer, maar is niet te overheersend. Ja, ook dit product is een aanrader.

Het active milk mast is verkrijgbaar voor € 14,95 www.veuf.nl/milk-shake-active-milk-mask-150ml.

Glistening argan oil van Milk_shake

Argan olie Milk_shake

Argan olie kan gebruikt worden voor elk haartype en is als je het mij vraagt een wondermiddel voor je haar.

Het heeft een voedende werking en maakt je haar zacht en glanzend.  Het beschermt je haar ook nog eens tegen de warmte van je föhn of stijltang.  Aangezien ik beide heel veel gebruik is dit een heel prettig product. het enige was je hoeft te doen is een paar druppels in je handpalm te wrijven en te verdelen over je vochtige haar. Let wel op met de hoeveelheid, want met teveel wordt je haar vet. Ik gebruik het alleen maar in de puntjes.

Arganolie is echt een heel fijn product en zeker must have voor iedereen.  Vooral deze van milk_shake is erg prettig.
De olie is niet te dik, waardoor het haar niet direct gaat plakken als je iets teveel gebruikt. Ook mijn puntjes glanzen, welke vaker eerder de neiging hebben dof te zijn. Dit vind ik een groot voordeel van dit product. Het enige nadeel is dat er veel tegelijk uit het flesje komt. Wees dus heel voorzichtig met de dosering.

De Argan olie van Milk_shake is verkrijgbaar voor €8,25  op www.veuf.nl/milk-shake-argan-oil-10ml

Al met al ben ik erg enthousiast over Milk_shake haarproducten en heb ik weinig kritische punten te vermelden. Als echte liefhebber van haarproducten kunnen jullie wel van mij aannemen dat het echt een merk is wat je een keer moet uitproberen, zeker als je haar hebt wat extra verzorging nodig heeft. Heb jij Milk_shake al eens gebruikt en wil je hier iets over kwijt, schroom dan niet en laat het ons weten in een reactie op dit bericht!