Beauty geheimen van de topmodellen

We kijken allemaal naar de modellen op de catwalk en in de blaadjes. Met hun stralende huid en een mooie volle, glanzende haardos. Nu willen we wel eens weten welke beautygeheimen zij voor ons in petto hebben. Hieronder kun je enkele beautygeheimen van de topmodellen lezen.

Kokoswater

Allessandra Ambrosio is niet alleen topmodel maar ook moeder. Om elke dag met een stralende huid tevoorschijn te komen drinkt zij kokoswater. Kokoswater zou niet alleen het verouderingsproces vertragen, maar ook wordt het risico op kanker verkleind. Het beautyproces begint dus van binnenuit en alle wonderen zouden gebeuren door de voedingsstof cytokines.

Citroensap

Ook topmodel Karolina Kurkova heeft een geheim om je huid te laten stralen: citroensap!!
Karolina smeert citroensap op haar gezicht. Het klinkt een beetje vreemd, maar waarom niet een keer proberen? Het is niet alleen gemakkelijk, maar ook goedkoop. In een citroen zit niet alleen erg veel vitamine C, maar ook suikers en antioxidanten. Volgens Karolina verwijdert het de doden huidcellen en straal je als nooit tevoren.

Conditioner

Deze Victoria’s secrets angel heeft een beauty geheim voor glanzend en gezond haar. Het enige wat Marisa Miller hiervoor nodig heeft is conditioner. Nou zul je denken “ik gebruik ook conditioner”, maar hier komt het geheim: smeer de conditioner in droog haar en maak een knot. Laat het zo zitten en spoel de conditioner aan het eind van de dag uit.

Olijfolie

Ook Miranda Kerr heeft een geheim voor haar mooie lokken. Miranda smeert olijfolie in de puntjes van het haar en laat dit een nachtje inwerken. Volgens het topmodel is het einde gespleten haarpunten, hallo glanzend en gehydrateerd haar.

Slapen

Volgens onze Doutzen is slapen het beste beautygeheim en het mooiste is: je hoeft er niets voor te doen!