Beauty geheimen van vrouwen uit de hele wereld

Beauty geheimen van vrouwen uit de hele wereld

In elk land zijn er andere rituelen, gewoontes en ja ook beauty geheimen. Hieronder kun je over verschillende behandelingen lezen die vrouwen over de gehele wereld zelf toepassen. Ook jij kunt deze beauty geheimen uitproberen.

Thailand

Thaise vrouwen hebben vaak een mooie, glanzende huid. Dit komt volgens hen door citroengras, wat een ontgiftende werking zou hebben. Ook jij kunt zo´n prachtige huid creëren. Hak een handjevol citroengras, gember, basilicum en jasmijn. Voeg deze producten toe aan 1 liter kokend water en laat tien minuten koken. Hierna laten we het mengsel afkoelen. Als het mengsel is afgekoeld, doen we er nog het sap van een halve citroen bij. Je wondermiddel voor een schitterende huid is nu klaar.

citroengras

Japan

Japanse vrouwen nemen voor een mooie huid een bad van sake. Dit bad helpt tegen huidveroudering, ouderdomsvlekken of andere verkleuringen van je huid. Het is eigenlijk gewoon heel simpel. Voeg vier grote glazen sake toe aan je badwater en badderen maar.

Tahiti

Vrouwen uit Tahiti hebben ook een verrassend beautygeheim. Zij gebruiken de olie van de kokosnoot gemengd met de tiare bloem, frangipani (witte lotus) en vanille bloemen.
Aangezien het in Tahiti erg warm is kan je haar en huid veel lijden van de zon en het zoute water van de zee. De vrouwen daar smeren dan ook hun haar en huid in met deze olie.kokos olie

Filipijnen

In de Filipijnen hebben de vrouwen een simpel middeltje voor mooi glanzend haar. Het enigste wat zij gebruiken is een blad van de aloë Vera plant. Breek het blad doormidden en masseer het sap in je hoofdhuid. Na vijftien tot dertig minuten spoel je het middel goed uit.

Israël

In Israël vind je de dode zee. De dode zee is een goed geneesmiddel om je lichaam te ontgiften en voor huidziektes. Natuurlijk kun je niet steeds naar Israël om een duik in de dode zee te nemen. Het volgende gaan we doen: neem een kopje en vul een kwart hiervan met zeezout. Voeg een snufje zeewier poeder, ½ kopje amandel of olijfolie toe en als laatste 15 druppel lavendel olie. Wrijf het mengsel in je huid, maak cirkelvormige bewegingen.

Turkije

Wil jij je haar opfrissen met wat high lights. Een kappers bezoekje wat snel weer heel wat geld kan kosten. In Turkije hebben de vrouwen hier een heel slim en goedkoop middeltje voor. Pluk wat madeliefjes ergens langs de weg of uit iemands tuin. Mocht je ze nergens kunnen vinden ga dan naar de bloemist. Neem een kopje madeliefjes en twee kopjes water en kook het voor vijf minuten. Het enigste wat je dan nog hoeft te doen is het mengsel goed laten afkoelen en over je haar gieten.madeliefjes

Italië

Italiaanse vrouwen staan we bekend om hun schoonheid en klasse. Hoe krijgen zij dat prachtig haar? Meng 1 kopje yoghurt met een eetlepel olijfolie. Gebruik het middel als conditioner na je shampoo. Spoel je haar uit na vijf minuten en laat die sexy lokken maar wapperen.

United Kingdom

In het verenigd Koninkrijk hebben ze wel een heel apart beauty geheim. Zij nemen een warm bad met mosterd. Het klinkt raar, maar mosterd heeft een genezende werking, het verbeterd de bloedcirculatie, helpt je spieren te ontspannen en hersteld beschadigde weefsels. Zo maak je een mosterd bad: meng twee kopjes epsom zout met ¼ kopje zuiveringszout en ¼ kopje gedroogd mosterd poeder. Neem een bad en voeg het mengsel toe aan warm stromend water. Badder hier voor ongeveer 20 minuten in.

Australië

Last van roos? Hier hebben de Australiërs wel een middeltje voor. Het is heel simpel doe enkele druppels tea tree olie in je shampoo. Voila geen witte vlokken meer op je kleding.tea tree olie

Chili

Chileense vrouwen hebben ook een goed beauty geheim om je vermoeide huid een oppepper te geven. Neem een handjevol rode druiven en voeg hier twee eetlepels witte bloem bij. Stamp het geheel totdat je een soort van mengseltje hebt om je gezicht een heerlijke maskertje te geven.

Brazilië

Oh jee te lang in de zon gelegen? Dat kan erg pijnlijk zijn een verbrand huidje. Daar hebben ze in Brazilië wel een oplossing voor. Neem verbandgaas en vul deze met havermoutvlokken. Bind de zak met havermoutvlokken rond je kraan zodat het water erdoorheen stroomt. Ga onder de zak staat en laat het water 20 minuten over je verbrande huid stromen.