Bijengif helpt tegen probleemhuid

De ApiClear producten van Manuka Doctor zouden wel eens de oplossing voor een probleemhuid zijn.

Bijengif tegen probleemhuid

Dr. Sang Mi Han heeft haar leven gewijd aan het uitzoeken van de perfecte formule tegen een onzuivere probleemhuid. Na een lange zoektocht is ze met de zogehete ApiClear lijn op de markt gekomen. Deze lijn heeft een uniek product wat zich onderscheidt van de talloze andere huidverzorgingsproducten, namelijk Manuka Purified Bee Venom (PVB) of tewel: puur bijengif. Daarbij zit Manuka honing en deze combinatie zal de strijd moeten winnen tegen een probleemhuid. De formule van de ApiClear lijn herstelt namelijk de beschadigde cellen en geeft een boost aan de celregeneratie. Dit maakt de huid weer zo goed als nieuw.

ApiClear producten

De ApiClear lijn met Purified Bee Venon en Manuka honing bestaat uit een gezichtstoner, gezichtsreiniger, huidherstellend serum en een hydraterende gezichtslotion. Al deze producten mogen allemaal dagelijks gebruikt worden om een onzuivere of een probleemhuid te bestrijden.

ApiClear Gezichtstoner

Wat de ApiClear gezichtstoner doet is het in evenwicht brengen van een onzuivere huid. Hij pakt namelijk niet de gevolgen, maar de oorzaken van de verstoorde huid aan. De Purified Bee Venom doet zijn werk door de celvernieuwing in de huid in een hogere versnelling te zetten. Celvernieuwing zorgt ervoor dat de beschadigde cellen plaatsmaken voor de nieuwe, gezonde huidcellen. De Manuka Honing in de ApiClear gezichtstoner is ook niet onbelangrijk. Deze bestrijdt namelijk de bacteriƫn die de huid vervuilen. Zo krijgt je velletje een eerlijke kans om te herstellen van de onzuiverheden. De honing zorgt er bovendien voor dat de acnelittekentjes en eventuele rimpels aanzienlijk minder worden.

ApiClear Gezichtsreiniger

De ApiClear gezichtsreiniger gebruik je om de dagelijkse onzuiverheden te verwijderen. Bovendien werkt het preventief tegen puistjes. De gezichtsreiniger zorgt er namelijk voor dat gifstoffen, oftewel toxinen, zich niet opstapelen in je huid.

ApiClear Huidherstellend Serum

ApiClear huidherstellend serum bevat geen olie en zorgt voor een vederzacht huidje. Daarnaast voelt je huid een stuk minder strak aan, omdat de huidstructuur wordt verfijnd. Het ApiClear huidherstellend serum helpt de celregeneratie te ondersteunen door het sterk te hydrateren. Ook het serum vermindert acnelittekentjes en rimpels.

ApiClear Vochtinbrengende Gezichtslotion

De ApiClear Vochtinbrengende gezichtslotion zorgt ook voor gezichtshydratatie. Daar kun je niet genoeg van hebben. Het is in principe een lichte moisturizer die de huid voedt. De huidteint verbetert zichtbaar. De ApiClear Vochtinbrengende gezichtslotion heeft vooral regulerende eigenschappen en het houdt de huidvetten en het vochtgehalte in balans.

ApiClear vervanger voor antibioticatherapie acne

Dr. Sang Mi Han werkt bij de National Academy of Agricultural Science in Zuid- Korea. Hier heeft zij deze krachtige formule bedacht. Mineralen, aminozuren en peptiden zorgen samen met het bijengif en de honing voor de succesvolle werking van de ApiClear producten. Het wordt zelfs al als vervanger voor antibioticatherapie bij acne gezien.