Bye-bye mee eters

De Amerikanen hebben weer wat leuks bedacht voor mensen met een moeilijke huid: de acne killer. Dit is een maskertje dat maar één keer toe hoeft te slaan, waarbij het al je vervelende mee eters na één minuut zuigen verwijdert. KILL! Deze mee eters en acne verwijderaar is gemaakt op natuurlijke basis en geeft, als het daadwerkelijk werkt, direct resultaat.

Hoe werkt de acne killer?

Deze acne killer breng je heel eenvoudig, net als een gezichtsmasker, aan op de oorlogszone. Heb je het masker aangebracht, laat het dan een minuut inwerken op je huid. De Acne Killer droogt het plekje uit en zuigt als het ware alle puistjes, veroorzakende bacteriën, mee eters en oliën uit de huid omhoog. De roodheid wordt sterk verminderd, evenals de littekens en dode huidcellen.

Preventie

Dit mee eters masker laat niet alleen de vervelende onzuiverheden verdwijnen, maar voorkomt ook nieuwe uitbraken. Het laat immers je huid schoner en zuiverder achter. Het irriteert je huid niet, zoals andere chemische producten dat wel kunnen doen. De mee eters killer zit boordevol natuurlijke kruideningrediënten en is daarom geschikt voor elke huid.

Acne killer waar te koop?

Er zijn talloze behandelingen om puistjes en mee eters te verwijderen die sommige mensen bakken met geld hebben gekost, vaak tevergeefs. Of dit product dan ook daadwerkelijk werkt is natuurlijk ook maar de vraag, maar het is het proberen waard. De ‘Acne Killer’ is verkrijgbaar in 5-pack van 10 ml en is tijdelijk afgeprijsd van €40,- naar €19,95 en te koop bij Luxstyle.nl. Koop je een 15-pack dan is deze van €90,- naar €39,- afgeprijsd. Luxstyle wil namelijk dat alle jonge vrouwen die problemen hebben met hun huid de kans krijgen dit product uit te proberen. Werkt het niet direct na de eerste keer, dan krijg je van de website van Luxstyle je geld terug.

Het is wellicht het proberen waard!

7 comments

 1. ReplyMarianne

  Ik heb deze gekocht via luxstyle. Geen woord van waar he, en ik heb echt last van mee-eters, nou, ze zitten er nog steeds! Ten eerste doet ie ongelooflijk veel pijn bij het verwijderen, mocht je donshaar op je gezicht hebben, beware, het is géén pretje, in tegendeel, heb bijna zitten huilen om het er af te krijgen. En resultaat: noppes! Heb nog steeds evenveel mee-eters, en had de volgende ochtend zelf een dikke vette witte pukkel, die ik normaal nooit heb! Daar bovenop duurt het ook gewoon langer dan een half uur eer dat ie een keer droog is. Pure rotzooi, vooral géén geld aan uitgeven.

 2. ReplyMarianne

  Niet erg netjes om een eerlijke mening weg te halen. Ik wilde enkel waarschuwen dat ook dit product niet waarmaakt wat het belooft. Dat jij dat verwijderd is echt onterecht, ik ga denken dat je geld krijgt van luxstyle om dit te promoten, dat zal ook wel zo zijn. Niet netjes van je hoor, mensen laten oplichten.

 3. ReplyIsabelle

  Duidelijk geen geduld 😉

  Ik zal heel eerlijk zijn, ik heb ze ook gekocht. En het viel tegen… Heb er 2 gebruikt, met tussentijd 3 weken, om zeker te zijn dat ik me niet vergiste, maar ik heb juist meer witte pukkeltjes e onderhuidse ontstekingen sinds ik ze gebruikt heb. En de laatste keer was 2 weken terug, ik heb nu nog steeds 1 grote onderhuidse ontsteking.

  Ook moet ik toegeven dat bovenstaande reactie klopt, in de zin van het pijnlijke. Het is geen pretje om het masker eraf te krijgen…

  Met andere woorden: geen succes voor mij!

 4. ReplyLindsay

  Hallo,

  Ik heb deze maskers ook besteld bij Luxstyle, omdat ik ook heel veel last had van acne . Na het gebruik van het eerste masker zag mijn huid helemaal rood, MAAR 2 dagen later was 80% van de roodheid van de puistjes verdwenen, en mijn huid uitgedroogd. Verschillende mensen zagen onmiddellijk een verbetering van mijn huid.
  Ik denk dat je niet moet verwachten dat zo’n masker onmiddellijk effect heeft, dat heeft tijd nodig. Ik ben tevreden van het resultaat, en ik denk dat als je het gebruikt met de juiste emulsie of dagcrème zonder olie, dat het product wel effectief is.

 5. Pingback: Natuurlijke acne killer: Pantothen | Frizzling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>