Deo perfume Candy, de nieuwe deodorant

Wat is er nu vervelender dan oksels met een naar geurtje? De meeste mensen hebben er wel eens last van. Niet alleen bij jezelf, maar iedereen heeft vast wel eens een momentje gehad dat je bijvoorbeeld iemand naast je in de trein graag een deodorant wilde aanbieden.

Zal de deodorant verleden tijd worden? Er is namelijk weer iets nieuws op de markt: de Deo Perfume Candy. In Amerika is het al een grote hit, maar nu zal ook Europa veroverd worden. De deo perfume candy is een snoepje dat de deodorant kan vervangen en onaangename geurtjes kan maskeren.

In de snoepjes zit rozenolie en geraniol. Dit laatste middel bevat stoffen die je lichaam niet af kan breken. Deze stoffen, die de deo perfume candy uniek maken, verlaten via je huid de weg naar buiten. Het gevolg: je lichaam ruikt 6 uur naar rozen.

De kosten van de deo perfume candy zijn bijna €7,- en hiervoor krijg je 24 suikervrije snoepjes.

Wij zijn zeer benieuwd of iemand de deo perfume candy al eens geprobeerd heeft. Het probleem van de stinkende buurman is in ieder geval opgelost. Het enige wat je nog maar hoeft te doen is een snoepje aanbieden!