Hawaiian Tropic Zonneolie

Hawaiian Tropic Zonneolie

Deze geur herken je al van mijlenver en meteen bekruipt het gelukkige, onbezorgde gevoel van jou zonnend op je strandbedje. Ik heb het natuurlijk over de Hawaiian Tropic zonneolie.
Ik ben al jaren fan van deze olie waar je prachtig bruin van wordt. En niet gewoon bruin maar echt diepbruin welke lang aanhoudt. De Hawaiian Tropic zonneolie is een mix van exotische flora, vruchten en natuurlijke ingrediënten. Deze geweldige combinatie zorgt voor een inmense populariteit. Natuurlijk niet alleen bij mij, maar wereldwijd is deze olie zeer gewild.
Het fijne aan deze olie is dat deze ingrediënten niet alleen voor een diep zongebruinde huid zorgen maar ook de huid hydrateren zodat deze lekker soepel en zacht blijft.

Hawaiian Tropic after sun

Deze olie heeft UVA, UVB e IR/ bescherming. Een factor zit er niet op deze olie. Pas dus wel op met deze olie zeker de eerste dagen van het zonnen.Heb je liever een Hawaiian Tropics zonneolie met factor dan kan dat ook van factor 2 tot 20.
Het blijft natuurlijk olie, maar deze is niet zo plakkerig als andere oliën en smeert goed uit.

Hawaiian Tropic After Sun

Ook niet onbelangrijk is de verzorging na het zonnen. Na het douchen kan je huid uitdrogen en daarom is een goede aftersun erg cruciaal. Gebruik na het badderen een goede aftersun met verzorgende en koelende werking. Om ook in de avonds de geur van Hawaiian Tropic bij je te houden heb je ook heerlijke aftersun producten.

 Hawaiian Tropic online kopen

Nu denk je vast “WIL IK!”

Nou zo gemakkelijk was het niet, want na een teleurstellend bezoekje aan de Kruidvat, Etos en DA ging mijn zoektocht verder op internet.
En ja na een beetje speuren heb ik ze gevonden! Dus nu kun jij ook gemakkelijk de Hawaian Tropic zonneolie bestellen! Ook fijn dat ze binnen enkele werkdagen leveren en boven de € 10,- heb je geen verzendkosten.

Klik op onderstaande links om je producten te bestellen!

1. Hawaiian Tropic Zonneolie original

2. Hawaiian Tropic Zonneolie met factor

3. Hawaiian Tropic After Sun