Mooie huid dankzij ijsklontjes

Veel mensen houden niet van de kou. Je moet weer de ramen van de auto krabben, omdat er weer een laag ijs op zit. Slootjes en meertjes veranderen weer in ijsbanen. Voor de een dolle pret en voor de ander een hoop ellende. Een ding is zeker ijs en ijskoud water is goed voor je huid, het bevordert de doorbloeding en gaat rimpels tegen. In de winter wordt er veel meer tijd binnen bij de verwarming doorgebracht en dan is het goed af en toe je huid op te frissen met een plens koud water.

Een ijsklontje werkt dus niet alleen prima in je drankje, maar ook bij de volgende beauty trucjes.

Het welbekend puistje

Ja hoor, je wordt wakker en op je voorhoofd en grote rode puist. Hier is jou redmiddel op de rode kleur en de pijn te verminderen. Neem een ijsklontje en doe deze in een plastic zakje. Houd deze dan vijf tot tien minuten op puist en viola je kunt zonder zorgen met je dag beginnen.

Gezwollen ogen

Na een lange nacht feesten en dansen wordt je wakker met een kater en ja, dikke ogen. Heb je niet veel tijd pak dan een ijsklontje in een washandje en houd deze tegen je ogen aan, je zult al snel resultaat zien. Nog beter is je voorbereiden op de morning after en ijsblokjes maken van zwarte thee met cafeïne of plakjes komkommer in de vriezer leggen. Het resultaat is stukken beter en je bent zo weer op weg.

super egale huid

Koud water zorgt ervoor dat je poriën verkleinen en minder wijd open staan. Ga daarom voor het aanbrengen van je foundation met een ijsklontje over je huid.

Super zachte huid

We gaan wederom zelf ijsklontjes maken. Nu met komkommer, mango of aardbeien. Mix deze samen met water en giet het in de ijsklontjesvorm.
Het ijsklontje krijgt een ietwat korrelige structuur, waardoor de huid geschubd wordt. Hierdoor krijg je een super gave en gladde huid. Je kunt dit eenmaal per week doen.