Natuurlijke acne killer: Pantothen

Wij hebben nog een acne killer gevonden. Dit keer is het een natuurlijk product van Pantothen. Pantothen helpt je het gevecht aan te gaan tegen je acne. Je gebruikt het in de vorm van pillen. Aangezien dit product een volledig natuurlijk product is, kun je het voor een lange tijd gebruiken en zijn er geen bijwerkingen.

Ikzelf hou meer van natuurlijke producten. Je weet dan ook wat je op je huid smeert of inneemt. Tegenwoordig zitten er veel chemicaliën in producten, welke ook gevaarlijk kunnen zijn. Dus waarom dit gebruiken als ik ook een andere keuze heb?

Om een gezonde huid te houden heb je een hoeveelheid olie nodig. Maar te is nooit goed, net zoals teveel olie voor je huid. Gevolg: acne. De olie verstopt als het ware je poriën, waardoor zij hun werk niet meer kunnen doen. Hierdoor krijg je infecties in de vorm van puistjes, acne en andere verschijnselen. Wat er dus moet gebeuren is het teveel van olie kwijtraken. In je lichaam zitten natuurlijke chemicaliën die het teveel aan olie afbreekt. Pantothen verhoogt deze natuurlijke chemicaliën, waardoor de hoeveelheid olie afneemt.

Pantothen helpt tegen alle vormen van acne. Neem vier keer per dag een pilletje, in de ochtend, middag, namiddag en avond gewoon met een glaasje water.

Pantothen kan gewoon gebruikt worden met een voorgeschreven acne crème.

Eén potje pillen kost €39,95 en is goed voor één maand. Als je grotere hoeveelheden koopt krijg je ook nog eens korting. Bijvoorbeeld koop vier potjes en krijg er vier gratis. Dat is nou eens een goede aanbieding. Kijk voor meer informatie of voor het bestellen op www.pantothen.nl