Rio Rosa Mosqueta olie

Rio Rosa Mosqueta olie

Rio Rosa Mosqueta de wonderolie voor je huid. Deze olie herstelt je huid op een natuurlijke manier. Littekens van een operatie of acne, rimpeltjes of striae verdwijnen als sneeuw voor de zon. De latina´s hadden dit middel al generaties terug ontdekt. Maar wat is de Rosa Mosqueta eigenlijk?

Rio rosa olie2

Rosa Mosqueta

De Rosa Mosqueta is een wilde roos die in de Chileense Andes groeit. Deze roos heeft heel veel essentiele vetzuren. Retinolzuur en alfa linoleenzuur. Deze zuren herstellen en verjongen de huid.  Alfa Linoleenzuur werkt ontstekingsremmend, waardoor je een mooie en gezonde huid krijgt. Retinolzuur bevat de natuurlijke vorm van vitamine A en deze vitamine vertragen het verouderingsproces.  De Rio Rosa Mosqueta olie komt uit de rozenbottels en is dan ook 100% natuurlijk. Steeds meer mensen gaan voor natuurlijke producten en zeker voor de huid vind ik het erg prettig.  Deze pure olie heeft een heel sterke werking. Als je bijvoorbeeld een litteken hebt, zal het de kleur en  de structuur van de omliggende huid nemen en deze overnemen op de plek van het litteken. Op den duur zal het litteken dan ook niet meer te zien zijn. Dit komt doordat ons lichaam gamma linoleenzuur nodig heeft om nieuwe huidcellen aan te maken. Deze nieuwe huidcellen genezen het littekenweefsel. De Rio Rosa Mosqueta olie is dus een natuurlijk wondertje.

Leuk verhaal maar werkt het nou echt, dat willen we weten.
De Rio Rosa Mosqueta olie is al door vele wetenschappers over de hele wereld onderzocht. Zij hebben telkens weer de klinische testen bevestigd. Het resultaat was verbluffend. Bij het gebruik van de olie bij littekens en rimpels was in 90% van de gevallen al na een paar weken resultaat. Littekens van na een operatie of laserbehandeling waren na 6 maanden zo goed als verdwenen. Voor mensen met littekens van acne is er nog beter nieuws, want de resultaten hiervan waren nog beter.  Ook werden met de Rio Rosa Mosqueta olie striae, rimpeltjes en pigmentvlekken vervaagd.

Review Rio Rosa Mosqueta olie

Ik ben natuurlijk reuze nieuwsgierig geworden naar de werking van het product.
Op het moment heb ik nogal last van een onrustige en onzuivere huid. En ja, de  kraaienpootjes beginnen ook te komen. Verder heb ik ook een litteken van een operatie. Ik ga de Rio Rosa Mosqueta olie uitproberen. Het review zal even op zich laten wachten, want we moeten de wonderolie wel zijn magie laten doen.

Ongeveer een maand geleden ben ik begonnen met de olie. Bij de olie zat ook een probeerzakje voor de Rio Rosa huidcrème welke ik ook heb geprobeerd. met het zakje kon ik twee keer doen. Bij het opbrengen van de crème  werd mijn huid helemaal warm.  Ik voelde meteen dat de crème wat deed met mijn huid.  Ik wilde deze in combinatie met de olie blijven gebruiken, dus heb ik een potje aangeschaft. Ik gebruik nu de Rio Rosa crème voor het slapen gaan op een schone huid.  Op de plekken waar een puistje heeft gezeten, neusvleugels en bij mijn beginnende  kraaienpootjes gebruik ik de olie. ik merk echt een verschil al aan mijn huid. Het voelt niet meer zo onrustig en  er zijn minder onzuiverheden. Een nadeel vind ik de geur, deze vind ik niet zo heel lekker. Wel went de geur na enkele dagen.

De Rio Rosa Mosqueta olie is onder andere verkrijgbaar bij de Tuinen, apotheek en online. De olie kost € 16,95 voor 20 ml en € 29,95 voor 50ml.  Ook zijn er Mosqueta capsules (90 capsules voor € 16,95) en Rio Rosa Mosqueta dag- en nachtcrème (50ml voor € 14,95).