‘The Wax Bar’

Vele mensen brengen tegenwoordig wel een bezoekje aan een professionele wax bar. Ook hier in Nederland zien we dit steeds meer gebeuren. Hier hebben we in de steden: Rotterdam, Den-Haag en Amersfoort:  ‘The Wax Bar’.  Binnenkort zal er ook een vestiging in Amsterdam openen.

Na onderzoek is ook gebleken dat je met waxen een mooiere en gladdere huid krijgt dan bijvoorbeeld met harsen en/of scheren.
Zeker nu we weer kunnen genieten van de eerste zonnestralen, gaan we aan de slag met alle ontharingsmiddelen. Zeker op vakantie en tijdens zonnige dagen wordt er flink aan de weer gegaan. Toch geeft dit niet altijd het gewenste resultaat. De huid wordt vaak geïrriteerd of beschadigd. De haartjes groeien snel terug en zelf kruisbesmetting is mogelijk door onhygiënisch gebruik.

‘The Wax Bar’ experts

Bij ‘The Wax Bar’  vindt je uiterst professioneel opgeleide Wax technicians. Hier  wordt er een exclusieve Nederlandse wax gebruikt. Deze wax zorgt ervoor dat je huid niet beschadigd. Het wordt ook wel de shrink-wrap- wax genoemd. Deze klemt zich alleen vast aan het haartje en plakt niet aan je huid. Om de huid tegen de warmte te beschermen wordt er een heerlijk dun laagje jasmijn olie aangebracht.  De Wax Technicians zijn helemaal klaar om veilig, snel en nauwkeurig ongewenste haargroei te verwijderen.
Voor elke behandeling bij ‘The Wax Bar’ krijg je natuurlijk passend advies voor de te behandelen zone. Kom je voor de eerste keer dan krijg je een intakegesprek, waarbij je wensen en mogelijkheden worden besproken.

Bij alle vestigingen van ‘The Wax Bar’ zijn uitnodigend en zorgen dat jij op je gemak bent en je prettig voelt. Natuurlijk kun je tijdens het wachten of na je behandeling een heerlijke kopje koffie of thee drinken, vandaar de ‘bar’.  Ook zonder afspraak ben je meer dan welkom.

Hygiëne

Mocht je een wax bar bezoeken let dan wel op de hygiëne en professionaliteit van de salon en het personeel.
Hier hoef je je geen zorg om te maken als je naar ‘The Wax Bar’ gaat. Hier vindt je uiterst professioneel opgeleide Wax technicians. Bij ‘The Wax Bar’ wordt er gewerkt met een unieke hot wax, waardoor je altijd tevreden de deur uit stapt. ‘The Wax Bar’ heeft een no double dipping beleid. Dit betekent dat er bij iedere waxapplicatie een nieuwe spatel wordt gebruik, dit om kruisbesmetting te voorkomen.
Ook wordt werkplek voor elke behandeling  helemaal gedesinfecteerd.

Kijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op www.waxbar.nl.