Wilkinson Sword Hydro Silk

Wilkinson Sword Hydro Silk

Wilkinson Sword komt met een nieuw scheersysteem: Hydro Silk.

Er komen steeds meer scheersystemen op de markt, maar deze zijn niet altijd vernieuwend. De Wilkinson Sword Hydro Silk is dit wel, want naast super zachte gladgeschoren benen wordt je huid ook nog eens gehydrateerd.  Zelfs tot twee uur na het scheren wordt je huid gehydrateerd en blijft deze zijdezacht.

Wilkinson sword

Vijf baanbrekende technologieën

Om dit scheersysteem te ontwikkelen zoals het nu is zijn de volgende technologieën gebruikt.

1.Vochtinbrengend serum op basis van wateractivatie

zoals we al eerder zeiden hydrateerd dit scheersysteem je huid.  Zodra de scheerkop in contact komt met water wordt deze geactiveerd. Je huid zal nu te maken krijgen met een serum met zee-extracten en sheaboter.

Wilkinson Sword Hydro Silk  serum

2. Vijf Curve-Sensing mesjes

voor het uber zijdezacht gevoel heb je goede mesjes nodig. De Wilkinson Sword Hydro Silk is het eerste scheersysteem voor de dames met maar liefs vijf mesjes. Doordat de mesjes apart van elkaar zitten kan het systeem zich gemakkelijk aanpassen aan je lichaamsvormen. Ook is aan de comfort van het scheren gedacht, want het moet niet lijken alsof je een harsbeurt ondergaat.

Wilkinson Sword Hydro Silk design3. Unieke Skin Guards

Huidirritatie tijdens of na het scheren is een veerlvoorkoemnd fenomeen. Dit scheersysteem heeft skin Guard. Deze zorgen samen met de vijf mesjes ervoor dat je minder tot geen last hebt van huidirritatie. De skin Guards trekken als het ware je huid strak, waardoor je dus minder snel last hebt van irritaties, maar ook nog eens een super gladde huid.

4. Ovale mesjes cartridge

Het ovale ontwerp en de smalle scheerkop zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt scheren. Vooral bij de intiemere en gevoelige plekjes.

 

5. Ergonomische handgreep in ‘aqualook’

Dankzij de  ergonomische handgreep heb je een prima grip, want hoe vervelend is het als je scheermesje steeds uit je handen of van de bandrand glijdt. Hierdoor blijven je scheerbladen ook goed beschermd.

 

Wilkinson Sword Hydro Silk 2Review Wilkinson Sword Hydro Silk

Natuurlijk hebben we ook zelf dit scheersysteem getest. Nou heb ik eerst getest en erna gelezen over het systeem, zodat het lekker objectief blijft.
Goed nieuws! Dit scheersysteem is echt top.
Zodra je begint met scheren komt het serum uit het syteem wat meteen voor een heel zacht en comfortabel gevoel zorgt. Nu heb ik al snel last van een gevoelige huid en ook tijdens het scheren. Vaak voelt de huid meteen geïrriteerd of jeukerig, dit was nu helemaal niet.
Met sommige scheermesjes heb je nog wel eens dat je toch na het scheren wat stoppeltjes voelt of dat de haartjes niet volledig weg zijn. Ook dat is met de Wilkinson Sword Hydro Silk niet, elke haartjes tot op de huid is weg. Dit levert dus dat zijdezacht gevoel op.
Wat ik erg belangrijk vindt voor een dames scheersysteem is de flexibiliteit en de bereikbaarheid. Wij vrouwen hebben nog wel intieme plekjes die soms lastig zijn om te scheren. Het viel me tijdens het scheren meteen op hoe gemakkelijk het systeem navigeert en glad scheert.
Dan nog het laatste punt: de prijs. De prijs voor  de Wilkinson Sword Hydro Silk is € 13,99 en de mesjes zijn verkrijgbaar voor € 14,99 per drie. Dit vind ik een zeer schappelijke prijs.
Ik ben zeer enthousiast over dit scheersysteem en kan het jullie allemaal aanraden!