Nagellak trends 2013

De nagellak trends voor 2013 zijn heel wisselend. Het is of heel rustig of lekker heftig. We zetten ze even op een rijtje.

 Smaragdgroen

Smaragdgroen is de kleur van 2013! Wat een prachtige kleur is het ook. Op de catwalk is deze kleur al veel gespot en ook op de rode loper zagen we prachtige jurken in het smaragdgroen.

Ook jouw nagels kun je betoveren met deze kleur. In de kleur smaragdgroen voor je nagellak mag alles. Denk aan mat, glanzend of met glitters.

 Pastel en aardetinten

Nagellak in pasteltinten behoren ook tot de nagellak trends dit jaar. De felle kleurtjes zijn verdwenen en moeten nu hun plaats maken voor de zachte tinten.  Zacht roze, geel,blauw zijn helemaal goed, volgens de laatste trends. Ook kun je kiezen voor aarde tinten ook wel foundation tinten genoemd. Dit vind ik persoonlijk erg mooi. Heb jij korte vingers? Dan zijn aardetinten ideaal voor jou, ze verlengen als het ware je handen en laten zo je vingers langer lijken.

Red and Black

Ook rode en zwarte nagellak zijn nog helemaal hip in 2013. neem wel een shiny kleur en geen mat. Voor een extra mooie look, breng je nog een transparante toplaag aan.

Magnetische nagellak

In het buitenland is de magnetische nagellak al langer een grote trend.  Op de catwalk is de nagellak al veelvuldig gezien. Deze lak breng je als een gewone nagellak aan op je nagel. Hierna neem je een speciale magneet die je boven je nagel houd. Deze zal door de magneet strepen op de nagel creëren. Je kan kiezen voor horizontale of diagonale strepen.

French Manicure

Eindelijk komt er een nieuwe versie van de French manicure. Begrijp me niet verkeerd het ziet er altijd mooi en verzorgd uit, maar het is tijd voor iets verfrissends. We kennen allemaal het witte randje, dit wordt nu een verticale of diagonale streep op het midden van de nagel. Wellicht een beetje vreemd de eerste keer, maar ach alles went!