Nieuw: Langhoudend Collectie van Oriflame The One Make-up

Nieuw: Langhoudend Collectie van Oriflame The One Make-up

In de ideale wereld doen we ‘s ochtends één keer onze make-up op en als we naar bed gaan zit het nog precies hetzelfde als toen je de deur uit ging. Oriflame The ONE Make-up kan een bijdrage leveren aan deze ideale wereld, want zij hebben de nieuwe Langhoudend Collectie gelanceerd. Een hele make-up tas meenemen naar het werk of naar de kroeg is dus verleden tijd!

Bestand tegen extremen

Oriflame The ONE heeft speciaal make-up ontwikkeld die de hele dag goed blijft zitten. Niet gek dus dat het de Langhoudend Make-up Collectie wordt genoemd. Na het opbrengen kun je onbezorgd de dag doorkomen, of het nu regent, sneeuwt of bloedheet is buiten. Ook sporten zonder make-up is verleden tijd, want zelfs tegen zweet is de Langhoudend Make-up bestand.

Lash Resistense Mascara OriflameLash Resistance Mascara

De mascara van Oriflame The ONE  is waterproof en geeft veel volume aan de wimpers. Hitte en vocht zijn geen vijanden meer van je wimpers. 24 uur lang zijn je wimpers vol en zal het weer en wind doorstaan. Ideaal dus ook voor de vakantie! Om klonteren te voorkomen is de mascara van Oriflame voorzien van een speciaal borsteltje dat de wimpers netje verdeelt. Bijzonder van deze mascara is dat hij bijenwas bevat. Bijenwas is afgeleid van silica en zorgt ervoor dat de wimpers niet uitdrogen. Daardoor blijven je wimpers er de hele dag lang glad, soepel en mooi uit zien. De mascara is verkrijgbaar voor € 15,-, enkel in het zwart.

Eye Liner Style OriflameEye Liner Stylo

Oriflame The ONE heeft ook een eyeliner in de collectie: de Eye Liner Stylo. Dit is een vloeibare eyeliner die, uiteraard, ook langhoudend is. Hij beschikt over een zachte vilttip, waardoor je eenvoudig een strak lijntje kan trekken. Ben jij gek op drama, dan is deze eyeliner Stylo zeker iets voor jou. Ook de eyeliner is zo’n 24 uur houdbaar. Hij is voor iedereen geschikt, ook al draag je lenzen. De eyeliner is namelijk opthalmologisch getest. Hij is verkrijgbaar voor € 11,- in het zwart, bruin, blauw en grijs.

Nagellak OriflameLong Wear Nail Polish

Naast de Langhoudende make-up collectie heeft Orifalme The ONE ook een langhoudende nagellakcollectie uitgebracht. De nagellak is verkrijgbaar in vrolijke, zomerse kleuren en heeft een hele goede dekking. De nagellak is allemaal in hoogglans en slijt niet snel. Dat komt door de Expert Gel Technology. De nagellak is naast stylish ook nog eens goed voor je nagels door de rozenkwarts. Je nagels worden er sterker van en gaan meer glanzen. De nagellak is ideaal voor mensen die het druk hebben en weinig tijd voor hun nagels hebben. Hij blijft niet alleen lang zitten, maar je brengt hem ook nog eens in een handomdraai aan. Met een enkele kwastbeweging is heel de nagel bedekt en nog een keer eroverheen gaan is zeker niet nodig. De nagellak van Oriflame The ONE is verkrijgbaar voor €12,- in 15 verschillende hippe kleuren: Strawberry Cream, Tramisu, Ballerina Rose, Ice Pink, Lilac Silk, Night Orchid, Rose Diamond, Mulberry Mauve, Fuchsia Allure, Cappuccino, London Red, Red Sky At Night, Cherry Chic, Ruby Rouge en Purple in Paris.

Lipstick OriflameColour Unlimited Lipstick

De langhoudende lipstick bevat de Lip Grip technology, wat hem longlasting maakt en wat de kleur niet doet vervagen. Daarbij is de lipstick ook voorzien van LiPSoft Moisture Complex wat perfect is voor mensen die vaak last hebben van droge lippen. Het houdt namelijk vocht vast en je krijgt er heerlijk zachte lippen van. Het verzorgt de lippen en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf. De lipstick is al verkrijgbaar voor €13,- in 10 intense kleuren: Absolute Blush, infinite Rose, Rosewood Eternity, Fuchsia Excess, Always Cranberry, Violet Extreme, Endless Red, Pink Unlimited, Forever Plum en Mocha Intensity.

Lipgloss OriflameColour Unlimited Lip Gloss

Naast de Lipstick collectie heeft Oriflame The ONE ook een niet plakkende lipgloss op de markt gebracht die tot stand is gekomen met de Lip Grip Technology. Hierdoor krijgen je lippen een mooie glans. De lipgloss voelt heel luchtig aan én is verzorgend. Je lippen drogen niet uit en de gloss en kleur blijven tot zo’n zes uur lang zitten. De Unlimited Lip Gloss van Oriflame The ONE is verkrijgbaar voor €12,- in 8 kleuren: Nude Confidence, Peach Evenmore, All Day Pink, True Blush, Rose Unlimited, Plum Beyond, Pink Boost en Very Fuchsia.

De producten van Oriflame The ONE zijn verkrijgbaar via www.oriflame.nl.