Oogschaduw stickers

Potjes, kwastjes, penseeltjes en nog veel meer kun je gebruiken om de perfecte oog make-up te creëren. Na een hele tijd smeren, vegen en prutsen heb je vaak nog niet het gewenste resultaat.
Gelukkig leven we in een vraag- en aanbodwereld en voor elke vraag is een oplossing. Zo zijn er al enige tijd geleden de super handige oogschaduw stickers in het leven geroepen. In een oogwenk  breng je een professionele en mooie oogmake-up zelf aan. Maak mooie smokey eyes in een handomdraai.

De Oogschaduw stickers zijn er in diverse kleuren en ook zelfs met een printje. Zo kun je bij elke outfit de juiste oogschaduw stickers kiezen. Je kunt ze eenvoudig online op verschillende websites bestellen voor nog geen vijf euro per pakje, waar een stuk of zes stickers in zitten.

In drie stappen en in 10 seconden ben je klaar:

Oogschaduw stickers aanbrengen

Houd je oogleden in positie

Doe je oog dicht en zorg dat je een strak oog oppervlak krijgt door je wenkbrauw iets omhoog te trekken.

Plak de oogschaduw sticker

Haal de oogschaduw sticker van het velletje, plak deze op je ooglid en houd hem zo’n vier seconden vast.

Trek de oogschaduw sticker eraf

Trek de oogschaduw sticker er al glijdend richting de buitenkant van je oog af. Zo krijg je een mooi, net en scherp resultaat.

Tips

  • voor een zachtere look kun je de oogschaduw iets vermengen of vervagen. Dit kun je met een kwastje of gewoon met je vinger doen;
  • wil je een extremere look creëren met de oogschaduw stickers, neem dan een andere kleur sticker en gebruik deze over de andere. Dit geeft een heel gaaf effect.

Deze oogmake-up lijkt me erg handig als je niet veel tijd hebt of als je niet zo goed bent in het opmaken van je ogen. Hieronder nog wat inspirerende foto’s. Heb je ervaring met oogschaduwstickers, laat het ons alsjeblieft weten, we zijn erg benieuwd!