Review: Khroma Beauty

Review: Khroma Beauty

Eind vorig jaar is de Europese website www.khromabeauty.eu van Khroma Beauty gelanceerd. Khroma Beauty is het cosmeticamerk van de Kardashian zusjes: Kim, Khloe en Kourtney. Zij zijn voornamelijk bekend door hun realityshow ‘Keeping Up With The Kardashians’.

Op deze officiële website kun je vijf limited edition signature producten bestellen. Dit zijn prachtige oogschaduwpaletten en een ‘au naturel’ lip kit. Wie kent ze niet, die mooie volle, naturel opgemaakt lippen van Kim Kardashian. Ook jij kunt nu deze lippen creëren a la Kim Kardashian.

De gehele make-up lijn van Khroma Beauty is ook geïnspireerd op de verschillende looks en de likes van de Kardashian zusjes. Voor de zusjes is deze make-up lijn met hun eigen looks een droom die uitkomt. Make-up is voor hun een essentieel deel van hun leven en zij willen maar al te graag dit met de fans delen. Een leuke uitspraak van de Kardashians is dan ook dat in elke vrouw een glamour girl schuilt.

Khroma Beauty is innovatief, kwalitatief en verfrissend. De producten stralen luxe en verfijning uit. Ook het assortiment breidt steeds meer uit. Zo heeft de Khroma Beauty lijn ook mascara’s, nagellak, foundations en airbrush leg make-up. In het voorjaar van 2013 zullen alle producten verkrijgbaar zijn. Natuurlijk op de officiële website, maar ook in verschillende drogisterijen en parfumerieketens door heel Europa.

Dit weekend kregen wij van M*PR een mooie doos met make-up, welke wij voor jullie hebben uitgeprobeerd. We waren al gecharmeerd van Khroma beauty en hadden al enkele producten in huis, maar nu kunnen we testen of ook de rest van de producten aan onze verwachtingen zullen voldoen.

Khroma Beauty

Kim’s Kardazzle Face Palette

Kims Kardazzle face palette

De Kim’s Kardazzle Face Palette is een oogschaduw doosje waar 4 matte tinten en 4 tinten met glitters in zitten. Kims versie heeft de donkerste kleuren van de drie. Onderin het doosje zit een schuiflade met twee kleuren blush en een highlighter. Het doosje heeft ook een spiegeltje wat erg handig is voor onderweg, want dit formaat past perfect in je handtas. Daarbij is het doosje gewoon al mooi om te zien.
De oogschaduw is zacht van textuur en dekt goed. De kleuren komen mooi uit en zijn perfect te blenden.  Met de primer kun je goed accenten aanbrengen, waardoor je ogen er nog meer uitspatten. Ook de Blusher is prettig in gebruik en doordat je twee kleuren hebt, is er altijd de goede kleur voor het juiste moment. Persoonlijk vinden we deze oogschaduw een echte musthave met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: dit doosje kost maar €16,95.

Kims Kardazzle Face Palette

SheBang Eye Transformation Kit

SheBang Eye Transformation Kit

Deze kit is een complete set met oogschaduw, applicator, zwart oogpotlood en zwarte nepwimpers inclusief lijm. Deze oogschaduwpalet bevat mooie neutrale aardetinten. Je kunt er een look voor overdag mee creëren met de lichte tinten. De donkere tinten zijn ook geschikt voor een avondlook. Na je werk meteen door naar een etentje? Het palet past gemakkelijk in je tas en in een handomdraai switch je van look.

De nepwimpers die erbij zitten zijn vol en goed van kwaliteit. Er zit een tubetje lijm bij, al is dit niet heel veel. Het zwarte oogpotlood is zacht van textuur. De kleur is subtiel en niet gitzwart.

De SheBang Eye Transformtion Kit is verkrijgbaar voor € 17,95.

SheBang Eye Transformation

Nude Lip Set Au Naturel

Nude Lip Set Au Naturel

In dit lippakket zit een lipgloss en een lippenstift met lipliner. De lipliner vinden wij vrij licht en heeft niet veel toegevoegde waarde. Dit ligt natuurlijk ook aan je huidskleur. De lippenstift ruikt verrassend lekker en is heel zacht op je lippen. Hij blijft ook lang zitten, wat ik erg belangrijk vind bij een lippenstift.
De lipgloss daarentegen heeft een vrij penetrante geur en vinden we niet erg lekker ruiken. Hij smeert ook niet heel makkelijk uit. Wel staat de lipset mooi bij elkaar en krijg je de gewilde naturel lippen als Kim Kardashian herself.

Deze Nude Lip Set Au Naturel is verkrijgbaar voor € 17,95.

Nude Lippen

Op de eerste foto hebben we de lipliner en de lippenstift gebruikt. Op de tweede foto is te zien hoe de complete set met de lipgloss eruit ziet.