Review Max Factor Clump Defy Volumising Mascara

Review Max Factor Clump Defy Volumising Mascara

Review Max Factor Clump Defy VolumisingVoor mij is het erg belangrijk dat ik een goede mascara gebruik, want ik heb dunne, korte wimpers.  Alle mascara´s beloven die volle, mooie lange wimpers, maar als helaas niet als ik de mascara gebruik.
Ik ben dus heel benieuwd of de Max Factor Clump Defy Volumising mascara wel het beloofde effect geeft. En de belofte van deze mascara is mega volume en zero clumps.
De mascara creëert veel volume en hoeveel mascara je ook aanbrengt, geen klompjes.
Het innovatieve borsteltje heeft borstelhaartjes welke een gelijke afstand van elkaar hebben, daardoor is de kans op klontjes heel klein.
Elk wimperhaartje wordt hierdoor meegepakt en geeft het geheel die mega volume look.

Nog even alle puntjes op een rij, waarom de borstel deze mega volume look creëert.

  1. Dosering, het borsteltje zorgt ervoor dat alle wimpers goed gepakt worden van wortel tot het einde met de juiste hoveelheid mascara.
  2. Doordat de ruimtes tussen de borstelhaartjes gemiddeld kleiner zijn dan een klontje mascara, is dat probleem opgelost. Hierdoor kun je meerdere laagjes opbrengen zonder dat je klontjes krijgt. Het borsteltje van de Max Factor Clump Defy Volumising zorgt er ook nog eens voor dat al je wimperhaartjes gescheiden worden.
  3. Wat nog meer belangrijk is voor die mooie beloofde wimpers is die mooie krul. Daarvoor heeft het borsteltje een verfijnde gebogen gedeelte, welke ervoor zorgt dat ook het volume goed gedoseerd wordt.

Wat is de clump defy formule?

In combinatie met het anti-klont borsteltje heeft de Clump defy formule nog wat ingrediënten nodig zoals wax en klei. Hiermee heb je de basis voor de laagjes mascara. Vaak heb je dat zodra je een nieuw laagje wilt aanbrengen de mascara alweer hard is geworden. Niet met de
Max Factor Clump Defy Volumising mascara, want deze heeft een dubbel polymeer systeem. Nou denk je een wat…, maar het komt erop neer dat het systeem een flexibel laagje creëert waardoor je genoeg tijd hebt om meerdere laagjes aan te brengen.
Het bijwerken van je mascara is zo goed als onmogelijk aan het einde van de dag. Als je dit doet dan krijg je harde klonterige wimpers, maar niet met de Max Factor Clump Defy Volumising mascara.

Nou en dat wilde ik wel eens uitproberen.

PicCollage max factor

Review Max Factor Clump Defy Volumising

Doordat het borsteltje gebogen is pakt het alle haartjes en dat is zeker fijn, zeker met mijn dunne wimpers. Het fijne borsteltje zorgt er ook voor dat niet de binnenkant van je ogen vol mascara zit, bij het aanbrengen van mascara van de kleine wimpertjes.
Wat betreft het borsteltje maken ze hun belofte waar, maar what about the clumbs?
Bij de eerste laag geen klontjes en ook bij de tweede en derde laag niet, dus die belofte is zeker waargemaakt. Aan het einde van de dag heb ik nogmaals geprobeerd mascara aan te brengen. Het gaat wel een het wordt geen drama, maar het is ook niet super gemakkelijk. Je moet het langzaam en netjes aanbrengen.
Door naar het volume, ook die belofte is waar. Zelfs mijn wimpers kregen een geweldige boost. Hier had ik wel meerdere laagjes voor nodig en dan wordt het wel een beetje rommelig.
Al met al ben ik  erg tevreden met deze mascara, want ik hou ervan als beloftes worden nagekomen.

De Max Factor Clump Defy Volumising Mascara is verkrijgbaar voor €14,99