Afvallen met dieetwormen gevaarlijk

Afvallen met dieetwormen gevaarlijk

Friet, koekjes, chocolade en snacks eten zonder een grammetje vet aan te komen, het is nu mogelijk. In no-time kun je afvallen met deze nieuwste afvalmethode (als je het zo mag noemen) uit China. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, als je het niet erg vindt om naast vet ook een oog of een stukje hersenen te verliezen niet..

ParasietcapsuleDieetwormen

In China kun je nu afvallen zonder dat daar een dieet of een work-out aan te pas komt. Het ‘enige’ wat je hoeft te doen is een parasietcapsule met dieetwormen door je chocolademousse te roeren en je broeken van vorige zomer zitten weer als gegoten. Deze capsules bevatten wormen of wormeneitjes die je darmen blinkend mooi schoon likken en ontdoen van de calorietjes.
Wat het addertje onder het gras is? Zo’n worm kan ook besluiten op ontdekkingsreis te gaan naar je andere organen, ogen of zelfs je hersenen. Het is dus een erg gevaarlijk dieet. Toch niet zo’n goed idee misschien. Bovendien, wie slikt er nu vrijwillig levende wormen of wormeneitjes door om wat kilootjes kwijt te raken? Ik krijg er nu al een naar onderbuikgevoel van, dus doe mij maar een sportschoolabonnement.

Wat kost een parasietcapsule?

De eitjes van de dieetwormen kosten tussen de €36,- en €61,-. Voor een volgroeide worm ben je zo’n €150,- kwijt. Ze zijn te koop op een soort Chinese marktplaats.

Conclusie: toch maar beter Sonja Bakkeren!

Bron: www.wft.nl