Cystiberry het medicijn voor blaasontsteking zonder antibiotica

Cystiberry het medicijn voor blaasontsteking zonder antibiotica

De meeste vrouwen hebben wel eens blaasontsteking gehad. Dit blijft meestal niet bij een keer, maar komt vaak terug. De voorschriften voor antibiotica is dan ook enorm gestegen in de afgelopen jaren.  Toch houden niet veel vrouwen van antibiotica en gaan zelf middelen vinden om de blaasontsteking te bestrijden. Denk aan veel water drinken, uitplassen en je billen van voor naar achteren afvegen. Zodra de bacterienen echter in het urinestelsel zitten helpen deze middeltjes niet meer.
Roter komt nu met Cystiberry het medicijn voor blaasontsteking zonder antibiotica. Dit om de blaasontsteking  te voorkomen en te behandelen. Het werkzame stofje in dit medicijn is Cranberry- Active, welke bestaat uit het hele extract van cranberry’s. deze cranberry’s beschermen en zorgen ervoor dat de bacteriën van een blaasontsteking zich niet in de blaaswand gaan nestelen. Ook kun je met Cystiberry de bekende vervelende symptomen van een blaasontsteking verlichten en tegengaan. Deze symptomen kennen we wel, zoals: branderig en pijnlijk gevoel tijdens het plassen, heel vaak moeten plassen en pijn in de onderbuik.

Werking van Cystiberry het medicijn voor blaasontsteking zonder antibiotica

het is geen nieuws dat cranberrys een goed effect hebben op een blaasontsteking. Het verschillen tussen een sapje en andere cranberry producten is dat in de Cystiberry het extract van de gehele cranberry wordt gebruikt.  Het gebruik van het hele extract is namelijk veel effectiever.  En dat allemaal met Cystiberry het medicijn voor blaasontsteking zonder antibiotica. De E.coli bacterie wordt hierdoor een halt aangeroepen en daardoor kan deze zich niet hechten aan de blaaswand. Die E coli  kan zich niet hechten doordat de Cranberry –Active een laagje op die blaaswand heeft gemaakt. Ook wordt je urine door het gebruik hiervan zuurder en dan zakt ook de  PH waarde van je urine.

Gebruik van Cystiberry het medicijn voor blaasontsteking zonder antibiotica

Voor preventie van blaasontsteking moet je het medicijnen wat bestaat uit capsules een maal per dag innemen. Als je de blaasontsteking wilt behandelen dan tweedaags voor een periode van 15 dagen.
In een verpakking zitten 30 capsules en is verkrijgbaar voor  € 19,95. voor meer informatie kun je kijken op www.cystiberry.nl

Symptomen blaasontsteking

  • Pijnlijk en branderig gevoel tijdens het plassen;
  • Steeds het gevoel hebben te moeten plassen;
  • Je urine ruikt sterker dan normaal en is niet helder;
  • Vervelende pijn in je onderbuik;
  • Bloed in je urine of een rode afscheiding uit de urinebuis.
  • Bij een blaasontsteking hoef je natuurlijk niet alle symptomen te hebben of specifiek deze.  Bij iedereen is het toch anders, maar dit zijn de meest voorkomende.