Huishoudbeurs 2013

Huishoudbeurs

Het is weer bijna zover de jaarlijkse beurs waar vele vrouwen, maar ook mannen naar uit kijken: de huishoudbeurs. Van 16 t/m 24 februari kun je genieten op de grootste en meest gevarieerde beurs. Dit jaar kun je de huishoudbeurs bezoeken in de RAI te Amsterdam.

Festival Fantastique

Een gezellig dagje uit met je familie, vriendin(nen) of partner. Er is genoeg te zien en te beleven. Geniet van de nieuwste mode tijdens een van de fashion shows. Wil jij model worden? Ga dan naar de model Convention. Eerst nog een lesje catwalk lopen nodig? Volg dan een workshop bij Mariana Verkerk.
Verder kun je profiteren van vele koopjes op verschillende gebieden en dat alles onder een dak. Denk aan mode, uiterlijke en innerlijke verzorging, vrije tijd wonen en culinair.
Overal kun je de nieuwste hapjes en drankjes proeven en natuurlijk kun je ook deelnemen aan een van de culinaire workshops.
Zin om lekker uit je dak te gaan met een spetterend optreden ga dan naar het hoofdpodium van Festival Fantastique. Hier zie je op het hoofdpodium top optredens en andere acts. Festival Fantastique zal 14 februari feestelijk worden geopend door niemand anders dan onze prinses Maxima.

Women Inc. Festival

Het women Inc. Mag je volgens mij echt niet missen tijdens de huishoudbeurs. Hier kun je een mix vinden van plezier en verdieping. Laat je verassen door de knappen mannen in de Tuin der Verboden Vruchten. Ook kun je hier goed shoppen met de Voordeelpas op het voordeelpas pavildoen. Wat wil je nog meer? Wij vrouwen houden en van shoppen maar ook zeker van koopjes.

VIP verwenarrangement

Wil je jouw uitje extra speciaal maken en super verwend worden? Kies dan voor een Vip verwenarrangement. Het verwenarrangement voor de huishoudbeurs heeft een waarde van € 199,-, maar kun jij boeken voor € 59,-. Ik zou het wel weten! Hieronder lees je wat dit arrangement allemaal inhoud.

  • Maak je entree via de VIP entree van het Elicium, hier kun je gratis je jas ophangen;
  • Je wordt ontvangen in de VIP Lounge van de huishoudbeurs, waar je de gehele dag gebruik van kunt maken;
  • Drink een lekker kopje koffie, thee of prosecco;
  • Moe van al het geshop? Geniet van je 25 minuten durende ontspannende Chinflex massage;
  • Volg een make up workshop en maak kennis met de nieuwste make-up trends. Liever wat kledingadvies. Kies dan voor de workshop kleur en stylingadvies.
  • Leg dit mooie moment vast en laat je glamoutfoto van je maken door een professionele fotograaf;
  • Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis. Je ontvangt ook nog eens een goodybag ter waarde van ruim € 175,-

Openingstijden en adres

De huishoudbeurs is dagelijks geopend vanaf 11:00 tot en met 18:00. Op donderdag en vrijdag is de beurs tot 22:00 geopend.

Festival Fantastique en de VIP lounge zijn vanaf 10:00 al geopend.

Adres:
Amsterdam RAI
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam

Prijzen en kortingsbonnen

Dagkaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar voor: €19,-
Online tijdens de beurs: €16,-
In de voorverkoop: €14,50 bijvoorbeeld bij de Blokker, Primera en Scapino.

Ook op vakantieveilingen kun je proberen goedkoper kaartjes te bemachtigen. Op verschillende sites kun je kortingen krijgen of zelfs kaartjes winnen.

Met je kaartje van de huishoudbeurs kun je ook de negenmaandenbeurs bezoeken. Deze is te bezoeken van 20 t/m 24 februari.

Tips: Vraag een voordeelpas aan voor extra goede aanbiedingen en te sparen.
Ook staan er op de site van de huishoudbeurs meerdere coupons downloaden voor leuke aanbiedingen.