In 30 dagen slank met Jillian Michaels!

In 30 dagen slank met Jillian Michaels!

Je ideale figuur krijgen in 30 dagen klinkt weliswaar onmogelijk echter, Jillian Michaels gaat die strijd met je aan in de ’30 day shred training’.

Jillian Michaels is een van de meest toonaangevende gezondheids-en wellness-experts in de Verenigde Staten en wordt door vele beschouwd als een van de meest inspirerende mensen op televisie door haar rol als trainer, wellness expert en life coach in haar populaire tv-shows en regelmatige tv-optredens. Michaels creëerde een merknaam voor zichzelf en nu motiveert ze elke week miljoenen Amerikanen om in vorm te blijven of te komen.
Leuk om te weten en is dat Jillian voordat ze een groot media-succes werd, worstelde met haar eigen gewicht. Ze was vastbesloten om haar doelen te bereiken – en door middel van toewijding en hard werken, deed ze dat. En als zij dat kan, dan moeten wij dat toch ook voor elkaar kunnen krijgen?
Dus zet de schaamte om enigszins ongemakkelijk voor de TV te gaan staan opzij, schaf een yogamatje aan en pak die kleine gewichtjes van maximaal 1kg erbij om te starten aan de 30 daagse training!

Het ’30 day Shred regime’ gaat als volgt:
Jillian Michaels heeft een plan ontwikkeld waarin je binnen 30 dagen drie levels doorloopt. Elk level doe je 10 dagen en is erg divers. Jillian combineert cardio, met krachttraining en buikspier-oefeningen waardoor je extra veel vet verbrand en jezelf shaped naar een afgetraint en slanker lichaam. In deze training zorgt ze ervoor dat je meerdere spiergroepen tegelijkertijd traint waardoor je elk level in slechts 20 minuten per dag doorloopt!
Waar je wel rekening mee moet houden is dat deze training erg intensief is. Jillian zegt dan ook niet voor niets; ‘if you want the change in a daily-20minute-training, you need to work for it!’ Smokkelen in de oefeningen en pauzes langer dan vijf seconden zijn dan ook niet toegestaan in deze training omdat, je anders niet de verandering krijgt waarnaar je juist streeft. Het gaat er namelijk om dat je lichaam in die 20 minuten zo veel mogelijk cardio en spieroefeningen combineert waardoor er een ‘stress-reactie’ ontstaat in je lichaam en je dus meer calorieën verbrand.

Mijn ervaring

Tien dagen geleden ben ik voor Frizzling met de training begonnen en ik heb nu level 1 doorlopen. Eerlijk is eerlijk, de eerste dagen waren pittig! Ik heb spieren gevoeld die ik in tijden niet heb gevoeld en mijn bilspieren hadden het vooral de eerste 4 dagen erg zwaar maar, het resultaat mag er wezen – en dat na 10 dagen! De kosten van deze training? Niets! Nou ja, niets is een beetje overdreven want het vergt natuurlijk enig doorzettingsvermogen maar, de trainingen zijn gratis beschikbaar!
De trainingen zijn namelijk sinds kort online beschikbaar gesteld via YouTube voor het publiek en dat is mooi meegenomen want dat betekend dat wij alle gratis gebruik kunnen maken van haar trainingsregime.

Onderstaand de ‘30 day shred work-outs’.

30 day shred level 1

30 day shred level 2

30 day shred level 3


Het Frizzling team wenst je veel succes en mocht je gaan beginnen aan de ’30 day Shred’ laat ons dan vooral even weten hoe jij het ervaart!