Love & Marriage Beurs Eindhoven

Love & Marriage Beurs Eindhoven

Bruiloft plannenJe wordt ten huwelijk gevraagd. Als je de vraag met een overtuigende ‘Ja’ beantwoordt, dan kan het feest eigenlijk al beginnen. Je zoekt een mooie locatie uit en natuurlijk de trouwjurk. Daarbij komen nog 101 andere dingen bij kijken. Het is daarom geen overbodige luxe om wat inspiratie op te doen en advies te krijgen van professionals.

Love & Marriage Beurs

Iedereen die binnenkort in het huwelijksbootje stapt zou eigenlijk de Love & Marriage Beurs moeten bezoeken. Op deze trouwbeurs vind je alles onder één dak: denk aan trouwringen, bruidstaarten, bruidsmode, trouwvervoer en niet te vergeten de huwelijksreis. Laat je eens goed informeren en inventariseer wat je opties zijn. Je kunt de Love & Marriage Beurs bezoeken door heel het land: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en 18 en 19 januari 2014 is de Love & Marriage Beurs in Eindhoven. De beurs vindt plaats in het Beursgebouw, naast het centraal station.

Alles onder één dak

Tijdens de Love & Marriage Beurs Eindhoven kun je de laatste trends spotten, maar ook scherpe beursdeals maken met aanbieders. Regel bijvoorbeeld een mooie koets of bruidsfotograaf onder het genot van een hapje en een drankje. Er vinden proeverijen plaats, optredens van zangers, acts en muzikanten.  Op deze manier heb je én een leuke dag én je hebt de mogelijkheid om al wat zaken te regelen. Ideaal!

Catwalkshow love and marriage beursDeze Love & Marriage Beurs Eindhoven kent – naast de vele stands – ook een uitgebreid programma met een catwalkshow, workshops en impressiesessies. Zelfs één van de grootste bruidsmodeshows in Europa wordt gehouden op de Love & Marriage Beurs Eindhoven. Deze Nationale WeddingShow vindt plaats om 12.00 uur en 14.30 uur. De tijden van de workshops en impressiesessies worden 2 weken voor de beurs bekend gemaakt.

Praktische zaken

Adres:

Beursgebouw
Lardinoisstraat 8
5611ZZ Eindhoven
040-2463626

Kaarten:

Aan de kassa zijn de kaarten verkrijgbaar voor € 15,00 inclusief een gratis magazine ter waarde van € 4,95. Toegang is gratis voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Hier kun je de kaarten online met € 2,00 korting bestellen.

Openingstijden:

Zaterdag 18 januari en zondag 19 januari is de Love & Marriage Beurs Eindhoven van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Mijn eigen bruiloft komt eraan en wij gaan de trouwbeurs natuurlijk bezoeken. Houd de site in de gaten voor onze ervaringen!

Impressie

Love and marriagebeurs eindhoven fotos