Met een goed lijf op vakantie!

Met een goed lijf op vakantie!

Helaas wilt het weer nog niet mee werken aan een mooi begin van de zomer. Echter heeft zoals gewoonlijk elk nadeel haar voordeel. Dit biedt mensen namelijk de kans om nu nog te beginnen met een workout, iedereen wilt er natuurlijk strak uit zien in de zomer. Vaak beginnen mensen veel te laat met deze workouts en is het effect dus niet of minimaal te zien. Door het slechte weer krijgen deze mensen extra tijd. Hieronder een aantal tips om ervoor te zorgen dat ook jouw lichaam er strak uit ziet deze zomer.

Pre-summer Workout

Zoals hierboven vermeld, is het belangrijk dat je op tijd begint met je workout. De mensen die relatief laat begonnen zijn kunnen de oefeningen wat vaker herhalen, wat zorgt voor een sneller resultaat. Voor een strak lichaam kun je de volgende oefeningen doen;

Squats

Met de squat-oefening train je de bovenbeenspieren en de bilspier. Vrouwen krijgen van een squat workout strakke en rondgevormde billen.

Sit-ups

Sit-ups zijn goed voor het hele lichaam. Hiermee kun je de buikspieren, zowel midden- als zijbuikspieren trainen. Aangezien alle kracht en stabiliteit uit de romp komt, kun je met een goed getrainde buik al je andere spieren ook verbeteren. Let wel op met het doen van sit-ups dat je de oefening goed uitvoert. Veel mensen voeren de oefening namelijk verkeerd uit en krijgen last van hun rug en of nek.

Badmode

Zodra je lichaam goed afgetraind is en er strak uitziet, kun je door een aantal badmode feiten ervoor zorgen dat je er nóg beter uitziet. Deze tips kun je natuurlijk ook gebruiken als je geen pre-summer workout gedaan hebt. Hieronder een aantal feiten:

Kleine borsten

Vindt u dat uw borsten te klein zijn? Het dragen van een strapless bikini kan ervoor zorgen dat uw borsten groter zullen lijken. Hiernaast is de push-up bikini natuurlijk ook altijd een goede optie.

Grote borsten

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u vindt dat uw borsten te groot zijn. In dit geval kunt u het beste kiezen voor de bandeau bikini. Deze cups vallen volledig om de borst heen en hierdoor toont de borst kleiner.