Noviral Anti allergie spray

Noviral Anti allergie spray

Op het moment is het zeer zichtbaar dat mensen last hebben van de gehate allergie: hooikoorts. Niezen, snotteren en gevoelige ogen. Gelukkig hebben we nu de Noviral Anti Allergie spray.

Allergieën

Maar er zijn natuurlijk nog meer allergieën. Naast hooikoorts zijn ook stof of huisstofmijt en (huis) dieren de meest voorkomende allergieën. Een allergie is eigenlijk een reactie van ons immuunsysteem. Deze reactie kan zich op verschillende manieren uiten.
Normaal gesproken komt je lichaam in actie zodra er schadelijke stoffen in je lichaam binnenkomen. Bij een reactie reageert je lichaam te snel en te sterk op een onschuldige stofje. Hierdoor kun je dus last krijgen van niezen en snotteren. Ook kun je tranende, brandende en droge ogen krijgen. Natuurlijk zijn er nog andere reactie, dat is per persoon verschillend.

foto (7)

Oplossing

Het nieuwe medische hulpmiddel Noviral Anti Allergie spray. Deze spray is wetenschappelijk bewezen, 100% natuurlijke poederspray voor de neus. Hij beschermt je snel en effectief tegen pollen en andere allergenen die je via je neus inademt.

Onze ervaring Noviral Anti allergie spray

Onze Freelancer Iris Hamelink heeft voor ons de neusspray uitgeprobeerd tegen hooikoorts en dit is haar review:

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de Noviral Anti allergie spray in het begin erg goed vond helpen. Nu is het helaas zo dat ik ontzettend veel last van hooikoorts heb en na enige periode de neusspray alleen voor mij niet meer hielp.
Ik vind het een mooie toevoeging in mijn palet aan hooikoorts bestrijdingspillen maar, in het geval je normaliter meteen last krijgt zodra de zon een keer schijnt en/of de bomen beginnen met bloeien dan raad ik je toch aan, om voordat je de deur uit gaat, ook een hooikoorts pilletje in te nemen.
Ter extra bescherming echter, vind ik het een prima aanvulling en zal ik deze ook zeker blijven gebruiken!