Pfff, ik word gek van jou!

Pfff, ik word gek van jou!

De wc-bril staat omhoog, sokken liggen verspreid door heel het huis, zijn moeder belt te vaak of hij vergeet jullie anniversary of Valentijnsdag of nog erger je verjaardag. Iedere vrouw kent ze wel: de vervelende trekjes van een man. Wat volgt? Juist, een ruzie.

Claire Meyer en Alan Linic gaan net een stapje verder en delen hun ruzies met de rest van de wereld. Zij openden een gezamenlijk Twitter-account: @WeFoughtAbout.
Het zijn niet je standaard lieve berichtjes over hoe leuk je wederhelft wel niet is of welk cadeautje je dit keer hebt gekregen. Nee, de twee tweeten hun onenigheden op Twitter. Ondanks de honderden statussen zegt het koppel erg tevreden te zijn over hun relatie.

Wat vooral langskomt, zijn tweets als deze: ‘I made a date with Claire and then double booked myself’. Oops. Of die keer dat hij hun acht maanden mijlpaal is vergeten. ‘Alan went on a lovely sushi diner for our 8 month anniversary. I was not invited.’ Andere tweets slaan nergens op, maar zijn o zo hilarisch. ‘Alan got jealous of a pear’ of ‘Claire put her hand too close to the garbage disposal’.

Volgens de 24-jarigen is het Twitter-account als een grapje begonnen, maar het is als snel uitgegroeid tot een handige tool voor stelletjes. Hoe vaak denk je niet in het midden van een ruzie: waar maken wij ook alweer ruzie om?

“@WeFoughtAbout is een reminder dat het oké is om het niet eens te zijn met de mensen van wie je houdt. Meestal zijn de dingen waar wij ruzie over maken het niet eens waard. Het is een manier om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de gekke momenten en een kant van een relatie te laten zien die eigenlijk amper gezien wordt”, laat Alan aan HuffingtonPost weten.

Log snel in op je Twitter en volg het stel. Het is hilarisch, lief en vooral herkenbaar! Het beste gedeelte? Het goedmaken natuurlijk…

Bron: huffingtonpost