Ronde, Braziliaanse billen: dit is wat je moet doen!

Ronde, Braziliaanse billen: dit is wat je moet doen!

Geschiedenis herhaalt zichzelf en gelukkig maar! De ‘New look’ trend uit de jaren ’40 van het laten zien van je vrouwelijke rondingen en goedgevormde billen is weer terug.

New look trend

Een smalle taille en brede heupen mogen geaccentueerd en gezien worden. Je kunt je rondingen tonen, door de accenten op de juiste plekken te leggen. Draag je bijvoorbeeld een taille kokerrok, dan heb je twee vliegen in één klap: je heupen vallen op en je taille lijkt smaller (natuurlijk moet het wel bij je lichaamsbouw passen).

Braziliaanse billen

En die billen.. Ja, de billen, die mogen extra opvallen! We kennen ze allemaal, de beroemde, grote, ronde billen van Kim Kardashian en J.Lo. Maar geen enkele derrière is echter hetzelfde. Zo kun je een plat achterwerk hebben, een brede of een smalle, noem maar op. Ze zijn dus ook niet allemaal even mooi, ook al zijn ze gevuld.

Als ik denk aan mooie, ronde, aanwezige billen denk ik aan Braziliaanse vrouwen. Wat is het toch met die Braziliaanse vrouwen en die perfecte billen? Deze billen kenmerken zich doordat ze gevuld (niet perse groot) en rond zijn én, dit is de kunst, hoog zitten. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met voldoende ‘junk in the trunk’, maar we kunnen de natuur wellicht wel een handje helpen zodat je je eigen ronde, Braziliaanse billen kunt creëren. Ga eens elke dag een aantal minuten aan de slag met de Brazilian butt lift!

Leandro Carvalho

Leandro Carvalho is een wereldbekende celebritytrainer. Hij is verantwoordelijk voor alle mooie, volle en hoge billen van vele beroemdheden. Leandro Carvalho staat erom bekend om zonder chirurgische ingreep droombillen te maken. Modellen als Doutze Kroes hebben hun mooie achterwerk te danken aan deze man. De billen van van het topmodel staan nou eenmaal vaak in the picture, dus die verdienen dan ook het beste. Vorig jaar zijn Doutzes billen nog uitgeroepen tot de allermooiste. Een groot compliment voor  Carvalho zou ik zeggen!

Vraag je je af of jouw achterwerk er nog mee door kan, dan kun je de potlootproof doen: ga staan en stop een potloot onder je billen. Blijft hij zitten dan is het tijd om eens van die luie reet af te komen!

Dit is wat je moet doen voor ronde, Braziliaanse billen:

Brazilian butt-lift oefeningen

Squat en leg-lift:

Je begint met de squathouding. Zet je voeten iets verder dan schouderhoogte en zorg dat je je knieën boven je tenen hebt. Houd je rug recht en zak ver naar beneden. Doe nu je rechterhiel omhoog en omlaag en vervolgens je linkerhiel omhoog en omlaag. Herhaal dit zo vaak mogelijk en blijf op één hoogte.

Squat en uitstap:

ga weer naar de Squathouding, bounce twee maal en til vervolgens je linkerbeen op naar achter. Je komt ondertussen omhoog en neem je armen ook mee naar boven. Houd dit twee seconden vast. Herhaal de oefening ook met rechts. Doe dit zo vaak mogelijk. Houd bij deze oefening je heupen recht naar voren en kantel ze dus niet mee naar de zijkant wanneer het been naar achteren gaat. Herhaal dezelfde oefening, maar nu met het been naar de zijkant in plaats van naar achteren. Belangrijk hierbij is dat je been in één lijn staat met je lijf. Dus gaat je been naar de zijkant, dan kantelt je lichaam mee naar de andere zijkant.

Zumba:

Zet je benen uit elkaar ter hoogte van je schouders. Ga nu met je billen van de linkerzijkant naar de rechterzijkant. Onderweg zak je naar beneden en kom je weer omhoog uit bij de rechterzijkant en draai je je heup naar voren. Maak dus een halve cirkel met je heup en ga met je bovenlijf naar voren (wel met rechte rug!). Je armen doen actief mee en gaan. Wanneer de bilpartij helemaal achter en beneden is, gaan je armen naar voren en wanneer je weer naar boven gaat, gaan de armen weer mee naar je lijf toe.

Heb je iets meer tijd dan vijf minuten per dag dan raad ik je aan om de volgende 35 minuten durende ‘Natural Brazilian Buttock Lift Excercises’ een paar weken te proberen!