Rubber lips: niet alleen nog maar voor opblaaspoppen

Rubber lips: niet alleen nog maar voor opblaaspoppen

Japan heeft sushi al naar ons land gebracht (waar wij heeel erg blij mee zijn!), maar ook komen er regelmatig controversiële producten onze kant op vanuit Japan. Laten we het zo zeggen; de Japanners hebben een creatief out of the box denkvermogen. De Japanse ”Trend Shop’ heeft enkele producten op de markt gebracht waardoor vrouwen een bezoekje aan de plastisch chirurg kunnen uitstellen dan wel cancelen.

Face Slimmer Exercise Mouthpiece

Eén van die producten is de Face Slimmer Exercise Mouthpiece. Dit is een mondstukje gemaakt van silicone rubber en is verkrijgbaar voor $62,00 (ongeveer €35,00). Dit mondstukje zou hangwangen en gezichtsrimpels tegengaan door de spieren rondom mond, neus en wangen versterken. Het enige wat je hoeft te doen, zo beloven de Japanse makers, is wat mondoefeningen. Of de silicone horrorlippen echt doen wat zij beloven, betwijfel ik.

Hoe werkt de Face Slimmer Exercise Mouthpiece?

Mondstukje tegen rimpelsJe brengt het mondstukje aan op de mond en het malletje wat aan de lippen bevestigd is, haak je achter je tanden. O ja, niet te vergeten: doe de badkamerdeur goed op slot, voordat je je vriend of man een trauma bezorgt.

Zit het mondstukje goed stevig bevestigd, ga dan aan de slag met gezichtsuitdrukkingen. Kies vijf klinkers uit het alfabet en spreek deze luid en duidelijk uit. Zorg ervoor dat je je gezichtsspieren zo overdreven mogelijk gebruikt. Slechts drie minuten per dag even wat oefeningen doen met de Marijke Helwegen lippen en je rimpels zijn verdwenen (aldus de makers).