Tijd voor jezelf tijdens autorit

De tijd dat vrouwen heel de dag thuis zitten en achter het aanrecht staan is voorbij. De moderne vrouw heeft het druk. Even de kinderen naar de sportclub brengen, werken, sociale contacten, boodschappen doen, shoppen en zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. Tijd voor jezelf schiet er dan wel eens bij in.

Automerk SEAT heeft, ter introductie van de SEAT Mii, onderzoek gedaan naar Nederlandse vrouwen en de tijd die zij voor zichzelf hebben. Eén op de drie vrouwen vindt dat zij te weinig tijd voor zichzelf heeft. Heb jij ook het gevoel te weinig tijd voor jezelf te hebben, dan kan je hier eenvoudig iets aan doen mits je regelmatig in de auto zit: creëer tijd voor jezelf tijdens je autoritten!

Optimaal benutten van autoritten

Vrouwen zitten ongeveer vijf uur per week, veelal alleen, in de auto. Zijn dit geen mooie momenten om even tijd voor jezelf in te lassen? Het is natuurlijk niet de bedoeling om allerlei gevaarlijke capriolen uit te halen, zoals een boek lezen of even opmaken met 120 km/u op de snelweg. Wat je wel kunt doen is genieten van de omgeving en bewust te worden van de dingen die je in het leven waardeert. Bel je moeder of je vriendinnen eens (handsfree uiteraard). Daarnaast geeft een auto, tenzij je in de file staat, het gevoel van vrijheid. Hier moet je intens van proberen te genieten. En wie houdt er nou niet van lekker hard (en vals, maar je hoort jezelf toch niet) meezingen met de radio?

Tijd voor jezelf in de file

Sta je in de file? Gelukkig zijn er genoeg spiegels in de buurt om even je haar te doen of je make- up bij te werken. Het is werkelijk zonde van je tijd je te gaan vervelen in de file wanneer je al een druk leven lijdt met weinig me-time. En alle single lady’s: gooi je charmes in de strijd en ga lekker flileflirten.

Genoeg geluksmomentjes en tijd voor jezelf dus in de auto, je moet ze alleen zelf creëren.
Benut je tijd en geniet van de tijd die helemaal alleen voor jou en jou alleen is!