Trouwbeurs Eindhoven

Trouwbeurs Eindhoven

Love and Marriage beurs Eindhoven

Afgelopen weekend hebben wij de trouwbeurs in Eindhoven (beursgebouw) bezocht. Brides-to-be kunnen zich helemaal uitleven tijdens deze beurs. Je wil natuurlijk het beste van het beste voor de beste prijs op jullie grote dag.  Op de ‘Love and Marriage’ beurs zit alles waar je aan moet denken tijdens de voorbereidingen op één plek. Het is dus zeker een aanrader om deze beurs eens te bezoeken als je gaat trouwen.

Aanbieders

Voor mij als aanstaande bruid was het dus ook erg leuk om ideeën op te doen, maar ook om eens met wat aanbieders te kletsen. Er was een groot aantal trouwjurken- en trouwringen- aanbieders die vaak ook speciale beursprijzen hanteerden.

Naast de voor de hand liggende stands, waren er ook stands die wat apartere diensten en producten aanboden op de trouwbeurs in Eindhoven. Zo zagen we een stand die alleen maar biologische producten aan te bieden had voor tijdens je trouwdag, er waren twee stands met photobooths waar je gasten met eventueel grappige attributen foto’s konden laten maken van zichzelf en was er ook een ‘ceremoniemeester-workshop’. Ja, die zijn er! Super handig om te volgen als je voor de eerste keer ceremoniemeester bent.

Catwalkshows Love and Marriage beurs

Tijdens de trouwbeurs waren er ook op meerdere tijdstippen van de dag catwalkshows waar de nieuwste collecties en trends op getoond werden. Ideaal om eens een catwalkshow bij te wonen als je nog geen jurk hebt. Je kunt zien hoe de jurken in real life staan en of je er ook een beetje mee kunt feesten. De modellen gingen tijdens de show namelijk ook flink los op de catwalk.

Sfeerimpressie

Hieronder een impressie van de trouwbeurs in Eindhoven, het Beursgebouw.

Trouwbeurs Eindhoven