We <3 de herfst!

We <3 de herfst!

Ondanks dat het zonnetje nog lekker schijnt, is de herfst toch echt officieel begonnen. Maar niet getreurd, ook dit seizoen heeft zo zijn charmes. Dit zijn voor mij de dingen die de herfst even leuk maken als de zomer (of toch bijna…).

1.    Je hebt een goed excuus om weer een compleet nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen. Persoonlijk vind ik de herfst- en wintercollectie altijd het mooiste en fijnste om te dragen. Door verschillende laagjes over elkaar te dragen, oogt je outfit al snel classy. Stoere bikerboots die je outfit net dat tikkeltje meer geven, lekkere warme sjaals waarin je verdrinkt… Do I need to say more?
2.    Oké, niemand houdt van regen en kou, ik ook niet. Maar een beter excuus om een hele dag op de bank te hangen met je favoriete films of tv-series is er toch niet? Nodig je beste vriendinnen uit, zorg voor lekkere hapjes of snacks en hou een Johnny Depp of Dr. McDreamy marathon. Wedden dat je die kou snel vergeten bent…?
3.    Gelukkig komt het zonnetje zo nu en dan nog eens tevoorschijn. En daar moet je natuurlijk volop van genieten. Een frisse bos- of strandwandeling kan je net dat opkikkertje geven dat je nodig hebt na een lange werk- of studieweek. En vergeet de warme chocolademelk met slagroom na afloop niet!
4.    De pepernoten liggen weer in de rekken. Veel mensen vinden dit veel te vroeg, ik weet het. Maar als ze er dan toch zijn, waarom zou je ze dan negeren? Het is toch jammer om zoiets lekkers gewoon te laten liggen? Hmmm… vooral de chocoladevariant kan ik niet weerstaan!
5.    Een vrije dag leent zich perfect voor het uitproberen van nieuwe recepten. In de zomer koekjes, macarons of cupcakes bakken? Geef toe, dat doe je niet. Je kiest dan toch sneller voor een dagje strand of zwembad. Maar nu kan het weer! Haal je cupcakevormpjes, fondant en schort maar weer uit de kast en verwen je familie en vrienden met jouw top creaties.herfst

Waarom hou jij van de herfst? Heb je nog leuke tips om de regenachtige koude dagen te trotseren? Deel ze hieronder!