ActiFry mini

ActiFry mini

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om gezond en verantwoord te eten.
Daarbij hebben we het steeds drukker en hebben we steeds minder tijd om te koken.
Ook zijn er mensen die het gewoon niet zo in de vingers hebben en aardappelen nog kunnen laten aanbranden.  Voor al deze mensen komt Tefal nu met de ActiFry mini  welke voor snel, gezond en makkelijk koken staat.

De ActiFry is niet geheel nieuw. Zes jaar geleden werd deze op de markt gebracht en ging vanaf die tijd wereldwijd miljoenen keren als zoete broodjes over de toonbank.
Zes jaar geleden is een lange tijd en natuurlijk zijn er weer nieuwe ontwikkelingen.
Tefal komt nu namelijk met de ActiFry mini. De ActiFry mini speelt ook in op de huidige leefsituatie van vele huishoudens. Tegenwoordig zijn de huishoudens wat kleiner en bestaat 70%  uit twee of meer mensen. Daarvoor is de ActiFry mini perfect, net zo gezond. 21% kleiner en ook nog eens 25% sneller. Met een inhoud van 0,6 kg voldoende voor twee personen.

ActiFry mini2

Hoe werkt de ActiFry mini?

Veel mensen denken dat je alleen gezonde frietjes kunt maken met de ActiFry mini.  Je kunt met gemak heerlijke knapperige frietjes maken met maar 3% vet. Dat is lang niet alles. Nee je kunt complete maaltijden maken. Denk aan heerlijke vetarme gerechten met vis, vlees en groentes. Ook maak je met gemak een heerlijk dessert. Ik zeg verarm omdat je maar 1 lepeltje olie nodig hebt voor een lekker en gezond gerecht. Ook erg belangrijk is dat de smaken, mineralen en vitaminen behouden worden in de ActiFry mini. Dit komt door de hetelucht circulatie en de ronddraaiende pendelarm. Al met al een snelle, gemakkelijke en gezonde maaltijd in een handomdraai.

Bij de ActiFry mini zit ook een receptenboek met twintig recepten welke je binnen twintig minuten kunt bereiden. Er staan complete maaltijden in en natuurlijk ook overheerlijke toetjes.  Wil je een nieuwsbrief ontvangen, meer recepten, nieuwtjes en meedoen aan winacties? Wordt dan lid van de Gezond & Lekker Club. Ook is er een app, de MyActiFry,  waar je meer recepten en filmpjes kan downloaden.

Hebben hebben hebben!

Ik hoor je denken, hebben, hebben, hebben!
De ActiFry mini is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €169,95 bij onder andere Media Markt, Saturn, BCC, Wehkamp.nl, Bol.com en Coolblue.nl.

Wij hebben de ActiFry mini gekregen om uit te proberen en jullie over onze belevingen te vertellen. Binnenkort zullen wij dan ook een heerlijk recept bereiden.