De Infiny Press Revolution van Tefal

De Infiny Press Revolution van Tefal

Steeds meer mensen zijn in de ban van gezond eten en drinken.
Shakes en sapjes veroveren de wereld en sapjesbarren schieten als paddenstoelen uit de grond.
Je hebt niet altijd zin en tijd om een sapje te gaan halen en vaak betaal je ook nog eens veel. Nu maak je snel en eenvoudig een sapje met jouw eigen favo ingrediënten met de de Infiny Press Revolution van Tefal.

 De Infinity Press Revolution

De Infiny Press Revolution van Tefal is een innovatieve slowjuicer die ervoor zorgt dat je zoveel mogelijk smaak en vitamines uit je groente en fruit haalt.
Weetje: de slowjuicer levert 35% meer sap, 30% meer vitamine C en maarliefst 75% meer anti-oxidanten* op

Door de innovatieve technologie krijg je dus elke dag je dagelijks hoeveelheid groente en fruit binnen. Dit komt doordat je groenten en fruit heel gelijkmatig en met care worden geperst door de langzaam roterende schroef. Het sap smaakt hierdoor lekker puur en zacht. De slowjuice techniek zorgt er ook voor dat er minder zuurstof bij het sap komt omdat er door de techniek minder warmte vrij komt. Doordat er dus minder zuurstof bij het sap komt blijven de voedingstoffen goed bewaard en dat is wel zo belangrijk als je een gezond sapje wilt.

De Infiny Press Revolution van Tefal heeft drie vulingangen, twee van roestvrij staat,  zodat je alle soorten fruit en groenten kunt persen.

Oranje filter

De oranje filter is speciaal gemaakt voor sap en smoothies. Je kunt alle fruit en groentesoorten persen of ze nou hard, zacht of heel delicaat zijn. Ook de populaire superfoods kun je erin verwerken  of tarwe en gerst.

Rode filter

De rode filter is gemaakt voor sauzen en coulis. Deze roterende schroef waar ik het eerder over heb haalt het beste uit de ingrediënten waardoor je saus of coulis een mooie volle smaak krijgt.  Je hoeft niet bang te zijn om pitten of andere afvalproducten in je saus komen want deze worden door het apparaat verwijderd.

 Voordelen van de De Infiny Press Revolution van Tefal

  • Gemakkelijk in gebruik
  • ’S morgen vroeg geen last van het harde geluid want De Infiny Press Revolution van Tefal is mega stil en produceert maar 70dB(A) geluid.
  • Gemakkelijk schoon te maken door even af te spoelen of gewoon in de vaatwasser te zetten.
  • Geen geknoei want een schoon aanrecht wordt gegarandeerd met het antidrupsysteem.

 

Review De Infiny Press Revolution van Tefal

Aangezien ik heel veel sapjes maak was ik erg benieuwd naar de werking van De Infiny Press Revolution van Tefal.  Ik was daarom zeer enthousiast om de slowjuicer te testen. Ik maak namelijk mijn sapjes met een sappers en erna gebruik ik het keukenapparaat. Een hoop gedoe, rommel en schoonmaak.

Bij het uitpakken valt meteen het design op super hip ietwat futuristisch wat leuk oogt op je aanrecht. Geen plaats, geen probleem de slowjuicer is vrij compact en is gemakkelijk op te bergen. Bij de slowjuicer krijg je de filters, twee maatbekers en een receptenboekje. Altijd fijn als je weer wat inspiratie nodig hebt.

juicer

 

Natuurlijk eerst goed de gebruiksaanwijzing gelezen welke zeer eenvoudig is. Je leest hier precies hoe je de juicer in elkaar zet, waardoor je snel aan de slag kunt met je eerste sapje.Maak wel eerst even de onderdelen schoon. Is het toch niet helemaal duidelijk kijk dan dit filmpje.


 

Fruit en groentesapje

Het eerste sapje dat ik heb gemaakt is een fruitsapje met wortel en selderij . ( 2 glazen)
1. Schil en snij eerst je fruit en groenten.

Ingredienten sapje

2. Doe het fruit en de groente 1 voor 1 in het de juicer.
3. Ja wat moet ik zeggen : je sap is klaar!
4. Je hebt nu een beker sap en 1 beker pulp. De pulp kun je gewoon weggooien bij het gft afval en verder kun je heerlijk genieten van een vers en gezond sapje. wat wil je nog meer?

Infinity press revolution pulp

Nou zeg hoe eenvoudig is dat. Tijdens het gebruik valt meteen op hoe weinig geluid het apparaat maakt echt heel stil. En het is zo gemakkelijk en snel. Na afloop alles in de vaatwasser en het antidrup systeem werkt echt want je krijgt echt geen rommel en plakkerigheid.

Ik heb ook nog geprobeerd verse spinazie aan het sapje toe te voegen maar dit ging niet best. De spinazie plakt meteen vast, waardoor deze niet in het sap terecht komt. Dat is eigenlijk ook et enigste minpuntje wat ik heb want verder is het een top juicer.
Ik kan nu gewoon 1 apparaat gebruiken, welke gemakkelijk en snel in gebruik is. Ook staat niet meteen heel je vaatwasser vol zoals bij een keukenapparaat en sap pers. Ik raad deze juicer zeer zeker aan want het is een gemak in de keuken!

Binnenkort nog meer sapjes met de De Infiny Press Revolution van Tefal.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Infiny Press Revolution is verkrijgbaar bij onder andere Media Markt, Saturn, BCC, Harense Smid, It’s, Coolblue, Mikro-Electro, Bol.com, Wehkamp en Fonq. De geadviseerde verkoopprijs bedraagt €219,95.