Lignavita gezond en verantwoord

Lignavita gezond en verantwoord

Poivronade van Lignavita

Lignavita komt nu met een overheerlijke paprika tapenade. Niet alleen is Poivronade heel lekker het is ook nog eens gezond en helpt bij het afvallen. Eet nu een verantwoord en smakelijk aperitiefje terwijl je bezig bent met je caloriearm dieet. Poivronade is gemaakt van verse groenten met heerlijke kruiden. Eet het met een toastje of in de pasta to Spice it up.

Olijftapenade

Lignavita houd het niet bij de Poivronade, maar komt nu ook met een olijftapenade. De olijftapenade is wederom lekker en gezond. De tapenade is een bron van vezels en rijk aan eiwitten. En het beste is de tapenade is arm aan koolhydraten en vetten. De prijs is € 17,00, maar dan krijg je een box met zeven heerlijke porties.

LignaVita

Lignavita is de specialist die je nodig hebt tijdens het afvallen. Met Lignavita kun je op een gezonde en gemakkelijke manier afvallen. Dit doet ze door van dieetvoeding alle voordelen te nemen en te combineren met je dagelijkse voeding.  Zo is er ook het eiwitdieet, waarmee is gemakkelijk gewicht verlies maar je spiermassa houd. Ben jij nieuwsgierig geworden kijk dan op www.lignavita.be.