Vegetarische burger

Soms lopen er vrouwen op straat waarvan je gelijk ziet dat diegene geen reëel zelfbeeld heeft. Sommigen slaan volkomen de plank mis op modegebied, make- up of haar. Anderen hebben er geen idee van dat hun mond altijd open staat of ze hun bril (met hun middelvinger!) om de minuut hun gezicht indrukken.

‘Bewustzijn’ is duidelijk een rode draad door mijn leven. Ik probeer me zoveel mogelijk bewust te zijn van hoe ik eruit zie en in mijn gedrag. Op die manier sta ik op alle gebieden bewust in het leven. Ik zal bijvoorbeeld niet snel gaan zingen voor een publiek, want ik weet dat ik mensen daar geen plezier mee doe.
Ook op het gebied van voedsel sta ik bewust in het leven. Het is niet zo dat ik een gezondheidsguru ben en het betekent ook niet dat ik lekkere dingen links laat liggen. Ik ben me er alleen wel van bewust. Wanneer ik een dag teveel slechte dingen heb gegeten, hou ik de volgende dag een balansdag. Zit ik de laatste tijd toch wel erg vaak op de bank voor de tv, dan pak ik eens de fiets in plaats van de auto.

Vegatarische burger

Eén dag in de week eet ik geen vlees. Dit is beter voor het milieu, je lichaam en het spaart weer een paar dierenlevens per jaar. Het is voor mij ook geen straf om een dag geen vlees te eten, want ik ben geen echte vleeseter. Mij maak je gelukkiger met lekker gebakken aardappeltjes of röstirondjes. Je hebt echter wel een vleesvervanger nodig, maar wat is nu lekker om te eten als vleesvervanger?

Bij Albert Heijn heb ik al heel wat producten van de vegetarische afdeling geprobeerd, maar niet alles met succes. De kikkererwten balletjes zagen er heerlijk uit, maar toen ik er één probeerde was het helaas een tegenvaller. Wat ik wel lekker vind is de vegetarische burger met Milner kaas van Valess. Milner kaas is ook nog eens gezond, want het is een 30+ kaas waar minder vet in zit. Vandaag had ik ook eens de vegetarische burger van Albert Heijn merk geprobeerd. Ik had er niet veel vertrouwen in, maar hij smaakte erg lekker. Deze zijn ook nog eens niet zo duur, dus die houden we erin!