Malibu in een nieuw jasje

Malibu in een nieuw jasje

De mooie witte fles heeft nu dan toch een nieuw jasje gekregen. Gelukkig verandert er verder niets aan dit heerlijk tropisch drankje. Met de restyling van de fles kun je de befaamde frisse rum met kokosnoot al meteen zien. Ook het logo, typografie, symbool en zelfs de vorm van de fles hebben een metamorfose gekregen. Net zoals het drankje zelf is de fles nu ook fris en modern.

De brand manager Wouter van Dijk van Malibu zegt het volgende: “MALIBU is ’s werelds bekendste rum met kokosnoot in de iconische witte fles. Het staat al jarenlang bekend om zijn energieke, Caribische vibe”. “Maar zelfs een icoon van dit formaat wil zich blijven ontwikkelen, en dat is nu precies wat wij met het nieuwe design hebben gedaan.”

De fles heeft niet zomaar een nieuw jasje gekregen, maar om de Malibu state of mind te vieren. Het gevoel van een mooie zonsondergang, stranden en genieten. Het verspreiden van het zomerse gevoel. Ik voel hem in ieder geval al en kijk al helemaal uit naar een warme zomeravond met een koude Malibu cola. Ik kan niet wachten. Aangezien de zomer uitblijft is een warme kroeg ook goed.

Het blijft niet alleen niet bij de nieuwe malibu fles. Ook de blikjes en Malibu Red hebben een make over in dezelfde stijl gekregen.Malibu

Mix it

In de zomer in Malibu Original heerlijk met casis, ice-tea of cola. Ook in de winter mag dit drankje niet missen in je voorraad. Drink Malibu in de winter met een lekkere beker warme chocomelk.

Malibu Red is heerlijk met 7-up en een schijfje limoen.