AFW 2013 Casio Sheen: FREDFARROWBRITTAVELONTAN

AFW 2013 Casio Sheen: FREDFARROWBRITTAVELONTAN

FREDFARROWBRITTAVELONTAN

Ook op dag twee van de Amsterdam Fashion Week waren we weer van de partij. Uitgenodigd door pr-bureau Fresh Communications voor de catwalkshow van AFW 2013 Casio Sheen: FREDFARROWBRITTAVELONTAN, met voorafgaand de lancering van de nieuwe Casio Sheen lijn.

Lancering Casio Sheen

Ook vandaag werden we weer netjes opgehaald vanaf de parkeergarage en met de shuttelservice naar de AFW in de Westergasfabriek gebracht. Hier werden we hartelijk ontvangen in het bijgebouw van de Gashouder (het hoofdgebouw) met een hapje en een drankje.

AFW 2013 Casio Sheen: FREDFARROWBRITTAVELONTAN

Ook de lancering van de nieuwe horlogelijn van Casio: Sheen ‘Make every moment shine’ vond hier plaats. Wat een gave horloges voor een betaalbare prijs! We kregen in een presentatie te horen over de mooie materialen van echt leer, duurzaam titanium-keramiek (krasvrij) en saffierglas tot swarovski elementen gecombineerd met een klassieke, elegante uitstraling. De Casio Sheen collectie is een trendy, betaalbare én kwalitatief zeer sterke lijn met hele mooie details en materialen.

Casio Sheen lancering Amsterdam Fashion Week 2013

Catwalkshow Amsterdam Fashion Week 2013: FREDFARROWBRITTAVELONTAN

Front row catwalk show FREDFARROWBRiTTAVELONTAN Amsterdam Fashion Week 2013

De deuren van het andere bijgebouw waar de show plaats zou vinden gingen open. Gelukkig werd de presentatie om de hoek gegeven, want er waren geen vaste zitplaatsen en wij wisten een mooi plekje op de front row te bemachtigen. Sommige fashionable late bn’ers konden dit niet erg op prijs stellen, want die moesten het toch echt doen met een plaatje op de tweede rij. Dit ging gepaard met wat gemopper en sterallures, maar wij stonden ons plekje uiteraard echt niet af.

De show begon. FREDFARROWBRITTAVELONTAN toonden hun Spring/Summer 2014 collectie die gebaseerd is op het rituele leven van de indianen. Dit was te zien aan alle verschillende materialen die op een unieke manier werden gebruikt. De collectie wilde je aanraken en voelen. Aan elkaar geknoopte materialen, natuurlijke elementen, grove breisels, felle kleuren en aaibare materialen het het rituele indianenleven gaven het toonbeeld van de S/S 2014 collectie van FREDFARROWBRITTAVELONTAN. Als je van excentrieke fashion houdt, zul je gek zijn op deze collectie van FREDFARROWBRITTAVELONTAN. Wat een leuke wetenswaardigheid is, is dat ze zelf de stoffen fabriceren en hierbij ook steeds hun grenzen verleggen.

Foto’s catwalkshow FREDFARROWBRITTAVELONTAN Amsterdam Fashion Week 2013

Catwalkshow FREDFARROWBRITTAVELONTAN