Amsterdam Fashion Week 2013: SIS by Spijkers en Spijkers

Amsterdam Fashion Week 2013: SIS by Spijkers en Spijkers

Amsterdam Fashion Week is hét fashionevent waar elke fashionista en bn’er bij wil en hoort te zijn. Dit jaar is het alweer de 19e editie. Wij waren door Cream PR uitgenodigd om bij de Colgate MaxWhite One Luminous Launch Party te mogen zijn met aansluitend de openingsshow van de Amsterdam Fashion Week 2013: SIS by Spijkers en Spijkers.

Colgate MaxWhite One Luminous Launch Party

Colgate lanceerde voorafgaand aan de show haar nieuwe tandpasta de ‘Colgate MaxWhite One Luminous’ tijdens een exclusieve party, speciaal voor bloggers.

Colgate maakt met deze nieuwe tandpasta de belofte dat je tanden één tint witter worden in één week. De Colgate MaxWhite One Luminous tandpasta bevat een uniek SmartFoam wat je tanden rondom witter maakt. Zelfs de lastigste hoekjes en randjes zouden met deze nieuwe tandpasta van Colgate witter worden. De Colgate MaxWhite One Luminous tandpasta is verkrijgbaar in de supermarkt en drogisterij voor een adviesprijs van €4,39.

De tandpasta zat uiteraard ook in de goodiebag, dus hier zul je binnenkort nog wel een review over vinden op Frizzling.nl, want witte tanden willen we natuurlijk allemaal. Zoals Colgate al zegt: je beste accessoire is je glimlach!

Colgate MaxWhite One Luminous Launch Party

Om vijf uur begon de Colgate MaxWhite One Luminous Launch Party en het mag gezegd worden: alles was tijdens de Amsterdam Fashion Week 2013 perfect geregeld. We werden vanuit de parkeergarage, vlakbij de Gashouder waar de AFW plaats zou vinden, opgehaald door een chauffeur en netjes recht voor de deur afgezet.

De DJ’s, hapjes, drankjes en de uitstraling van een oude fabriekshal zorgde tijdens de Colgate MaxWhite One Luminous Launch Party voor een goede sfeer. De dresscode ‘touch of red’ zag je in de meeste outfits, ook in die van ons, wel terug.

Colgate party Amsterdam Fashion Week

Roxanne was één van de tien bloggers die was gevraagd om de commercial van Colgate na te spelen. Colgate heeft verschillende scenes van al deze bloggers aan elkaar geplakt en deze werden getoond tijdens de presentatie van de lancering van de nieuwste Colgate tandpasta. Het resultaat mocht er zijn!

Colgate MaxWhite One Luminous filmpje bloggers

Amsterdam Fashion Week 2013: SIS by Spijkers en Spijkers

Twee uur later was het tijd voor de catwalkshow SIS by Spijkers en Spijkers. We zochten onze plaats op in de vijfde rij, waar we uitstekend zicht hadden op de catwalk. Het ontwerpersduo en tevens tweelingzusjes Spijkers en Spijkers presenteerde tijdens de openingsshow SIS by Spijkers en Spijkers Spring/Summer 2014. Truus en Riet Spijkers hebben echt een spetterende show neergezet, waarin we ons in de Côte d’Azur waanden. De SIS collectie is ontstaan, doordat de zussen zich lieten inspireren door de jonge Brigitte Bardot. SIS by Spijkers in Spijkers is een speelse, klassieke zomercollectie geworden met veel ruiten en strepen, high waists broeken, taille jurkjes en oversized kleding.

We hebben nog een leuke goodiebag gekregen, met daarin de nieuwste tandpasta van Colgate, een €40,- waardebon van een fashionwebsite, heerlijke koffiebonen, de nieuwste Marie-Claire en een Coca Cola Light flesje gestyled door Marc Jacobs.

Goodiebag Colgate

Bn’ers Amsterdam Fashion Week 2013

De Amsterdam Fashion Week trekt ook in 2013 weer veel bn’ers. Zo spotten we onder anderen model Sylvia Geersen, Bastiaan van Schaik, Liza Sips, Edgar Davids, Jort Kelder en Lauren Verster, Anouk Smulders en Sebastiaan Labrie. Hieronder een aantal foto’s van bn’ers en opvallende outfits, gespot op de AFW 2013.

BN'ers Amsterdam Fashion Week 2013Foto’s Amsterdam Fashion Week 2013 SIS by Spijkers en Spijkers

Natuurlijk hebben we zoveel mogelijk foto’s gemaakt van de Amsterdam Fashion Week 2013 SIS by Spijkers en Spijkers om een zo goed mogelijke beeldimpressie te geven van deze geweldige show.

AFW Catwalkshow SIS by Spijkers en SpijkersSIS by Spijkers en SpijkersSpijkers en Spijkers AFW 2013S/S'14 collectie Spijkers en SpijkersAmsterdam Fashion Week 2013 SISOpeningsshow Spijkers en Spijkers AFW 2013Amsterdam Fashion Week 2013SIS by ontwerpersduo Spijkers en SpijkersAmsterdam Fashion Week SIS Spijkers en SpijkersCollectie Spijkers en SpijkersColgate SIS by Spijkers en SpijkersAmsterdam Fashion Week ColgateAFW 2013 catwalkshow SISAFW Spijkers en SpijkersOpeningsshow Colgate Spijkers en SpijkersAmsterdam Fashion Week designersduoSIS Modellen AFW 2013 Spijkers en SpijkersModellen Amsterdam Fashion Week 2013 Fashion Week 2013 SIS by Spijkers en SpijkersFashion Week 2013 Spijkers en SpijkersFashion Week 2013 SIS collectieSpijkers en SpijkersSIS collectieAmsterdam Fashion Week 2013 SIS by SpijkersOntwerpersduo Spijkers en Spijkers

Bedankt Cream PR voor de uitnodiging en de leuke avond!