Badass Kledinglijn Matsoe Matsoe

Badass Kledinglijn Matsoe Matsoe

Ken jij De Bad Ass Fashion Kledinglijn al?
De kledinglijn van Joey Spaan, Jesper Hogedoorn en Raymon Kuipers.
Joey Spaan, ook wel bekend als Matsoe Matsoe van het tv-programma Oh Oh Cherso heeft zich naast zijn werk als DJ nu ook in de fashion geworpen. Een verrassend trend- en stijlvolle lijn voor mannen, kinderen en ja, gelukkig  ook dames.

Dames Badass kledinglijn

Zo zien we bij de dameslijn oversized hoody’s, sweaters en fitted shirtjes terug. Kledingstukken die veelzijdig in stijl gedragen kunnen worden. Dit door de meerdere interpretaties die gegeven kunnen worden zoals: casual, sportief maar ook stijlvol, chique en natuurlijk Bad!

woman Badass collection Matsoe Matsoe

Zo kun je deze kledingstukken in de Badass kledinglijn van Matsoe Matsoe gemakkelijk combineren door de uni kleuren die gebruikt zijn. Subtiele printjes zoals tijger en zebraprint gecombineerd met een vrouwelijk lettertype, alla Disney, geven de sweaters een vrouwelijke flair.  De fitted shirtjes zijn van zichzelf al vrouwelijke en sexy en leuk voor een avondje uit.
De oversized hoodie’s en sweaters zijn perfect voor bij een leren broek, goede leren legging of jeans. Voor een sportieve look kies je voor sneakers maar een goede hak is natuurlijk ook helemaal top voor een twisted style.

Badass sweater Matsoe Matsoe

Boef fitted shirt Badass collectie Matsoe Matsoe

Customize

Alles is mogelijk in de Badass kledinglijn van Matsoe Matsoe, zelfs je eigen customized shirt met naam en rugnummer. Voor de dames is er keuze uit een wit of zwart t-dress shirt. Dit zijn de fitted iets langere shirts. Where Bad meets Classy.
Natuurlijk altijd leuk als je met een groepje meiden Cherso gaat bezoeken deze zomer. :)

Mannen en kinderen

Badass collectie mannen en kinderen,
Nog op zoek voor een cadeau voor je man, vriend, broer of buurman dan kun je ook los gaan in de mannencollectie. En natuurlijk kan je een matching outfit met je kind samenstellen, want ook aan de kleintjes is gedacht.  Voor ieder wat wils in de Badass kledinglijn van Matsoe Matsoe en voor de prijzen hoef je het ook niet te laten, want deze kwalitatief goede kledingstukken hebben prijsjes vanaf € 24,95 tot € 39,95.

Enthousiast geworden? Klik dan HIER en bestel snel en eenvoudig.