Carice van Houten met BOY London pet

Carice van Houten met BOY London pet

De Boy Londen pet is nog steeds populair bij celebs, vooral in de RnB/pop scene. Rihanna, Nicki Minaj, Jessie J. en de Pet Shop Boys zijn allemaal al eens gezien met een BOY London pet. Vroeger was BOY London al populair en droegen onder andere Madonna en Andy Warhol het merk. Onze Carice van Houten hebben wij zojuist ook gespot op twitter met de Boy London cap. https://twitter.com/caricevhouten/status/399486411318886400/photo/1

“On my way tot EMA dress rehearsel”

Een lekkere layed-back look voor een zonnige zondag!

Stephane Raynor

Stephane Raynor is de oprichter van BOY London. Hij heeft al ruim 35 jaar ervaring en ontwierp ook leggings, jumpers, mutsen en sweatshirts met natuurlijk het BOY logo of de kenmerkende adelaar. De laatste jaren is BOY London uitgegroeid tot een internationaal label en sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland.

Prijs BOY London pet

Een BOY London cap heb je niet voor een prikkie en is vrij prijzig ten opzichte van andere merken, maar je koopt er wel kwaliteit voor. Voor iets meer dan € 40,00 heb je een BOY London pet. Natuurlijk betaal je ook al voor de naam, maar is dat niet bij alle merken zo?