Fashion webshop Boohoo.com

Fashion webshop Boohoo.com

De webshop www.boohoo.com is in 2006 gelanceerd en stilletjesaan Nederland binnengeslopen. De webshop heeft veel Nederlandse vrouwenharten sneller doen kloppen. Vandaag de dag is boohoo één van de Britse leiders op fashion gebied. Het assortiment bestaat uit basics, maar ook uit niet alledaagse statement fashion, schoenen en accessoires en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Of je nu uitgaanskleding zoekt of een leuke, trendy outfit voor overdag, je vindt het er allemaal.

Prijs-kwaliteit

Ik vind een goede prijs-kwaliteitverhouding altijd heel belangrijk bij een nieuwe outfit. Het in-house design team van boohoo creëert alle collecties voor de webshop en ook voor weinig geld kun je er stijlvol bijlopen. Je kunt honderden nieuwe items terugzien wanneer je na een week weer eens rondneust op boohoo. Dit houdt de collectie verfrissend en daarom blijven ze ook bij met de snel veranderende modetrends.

Boohoo YouTube-kanaal

Waar ik achter ben gekomen en wat velen denk ik ook niet wisten, is dat boohoo ook actief is op YouTube. Op hun eigen YouTube én het eigen online tv-kanaal: boohoo tv, adviseert boohoo over het toepassen van de laatste trends. Super handig! Daarnaast weet boohoo ons ook te vinden door te schrijven in trend guides en het online Stylefix Magazine, waar dagelijks nieuwe content in wordt opgenomen.

Bezorging boohoo

Bezorging in Nederland (Europa) is vanaf € 25,00 gratis. Je order wordt dan binnen 5 tot 14 werkdagen thuisbezorgd. Je mag maximaal 10 items per order bestellen. Bestel je voor minder dan € 25,00, dan betaal je voor bezorging in Nederland € 5,00.

Retourneren

Wanneer je items wilt retourneren kan dit binnen 14 dagen na de factuurdatum. Vanuit Nederland zijn de kosten voor het retour sturen voor eigen rekening.

My Favoutites

Boohoo crop fluffy jumper

Crop Fluffy Jumper € 30,00

Luisa Snowman Knit Longline Jumper

Ach, leuk voor kerst..

Luisa Snowman Knit Longline Jumper € 22,00

Imogen Long Suedette Shiny Bonded Sherpa Biker Coat

Imogen Long Suedette Shiny Bonded Sherpa Biker Coat € 80,00

Emma Fluffy Sequin Knit Jumper

Emma Fluffy Sequin Knit Jumper € 30,00

‘What’s your boohoo style?’