Groot succes Victoria’s Secret Fashion Show 2012

Gisteren was het zo ver, de Victoria’s Secret Fashion Show 2012 in New York. De modellen hebben lang naar dit moment toegeleefd en ze hebben weer een verpletterende show neergezet. Ook Nederlandse beauty’s konden niet ontbreken. Ons kleine kikkerlandje werd uitstekend vertegenwoordigd door Doutzen Kroes en Bregje Heinen. Zij spatten van de catwalk af in de meest schitterende en sexy setjes. Andere bekende modellen die de meeliepen in de Victoria’s Secret Fashion Show waren de Victoria’s Angels Candice Swanepoel, Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. En zoals bij elke Victoria’s Secret Fashion Show waren er weer optredens, dit keer van Bruno Mars, Justin Bieber en Rihanna, die het publiek opzweepten.

Fantasy Bra

Elk jaar presenteert Victoria’s Secret tijdens de Fashion show een nieuwe, onbetaalbare Fantasy Bra. Victoria’s Secret heeft haar eerder al vleugels gegeven, maar dit jaar heeft zij nog een ander zeer waardevol cadeau gegeven om te dragen: diamanten. Dit keer was Alessandra Ambrosio de gelukkige dame die de Fantasy Bra mocht dragen. Het veelbesproken lingeriestuk, genaamd de Floral Fantasy Bra, kost 2,5 miljoen dollar, maar dan heb je ook wat! Bij de Floral Fantasy Bra hoort een matchende riem, gemaakt door een Londense juwelier en is bezaaid met meer dan 5.000 amethisten, robijnen, saffieren en diamanten, gearrangeerd in een bloemenpatroon. Zucht.. In het midden van de bh is een 20-karaats diamanten hanger bevestigd.

Candice Swanepoel

Op Instagram heeft het 24- jarige model Candice Swanepoel twee dagen voor de fashion show een foto geplaatst van haar buik. Sommige mensen hebben deze foto als schokkend ervaren en er is wat commotie over ontstaan. De foto onthult een magere, ingevallen buik. Dit zou het resultaat zijn van maanden gezond eten en hard trainen.. De modellen die meelopen in de Victoria’s Secret Fashion Show leven allemaal naar het moment suprême toe waarin zij hun lichaam van hun beste kant moeten laten zien. Trainen en gezonde voeding hoort bij hun werk, maar je kunt erin doorslaan. De buik van Candice Swanepoel ziet er op de foto eng dun en ongezond uit. Wat vind jij?