Happy Socks

Happy Socks. Vandaag was ik wederom in de Bijenkorf aan het rondkijken, beter gezegd mezelf aan het lekker maken. Voor de zoveelste keer die prachtige tas van Michael Kors bekeken, welke helaas niet binnen mijn budget valt. Maar goed, ineens zag ik iets wat ik in jaren niet had gezien: Happy Socks.

De eerst keer dat ik ze zag, was in New York. Strompelend van de blaren liep ik door Grand Central op zoek naar een paar sokken. Nou zou je denken, hoe moeilijk is het nu om een paar sokken te kopen? Nou, ik kan je vertellen heel moeilijk. Totdat ik dit winkeltje tegenkwam. Een klein winkeltje vol met kleurrijke sokken. Destijds vond ik het maar rare, blije sokken welke ik dus echt niet aan ging trekken.  Nu vind ik ze een echte mode accessoire. Sokken zijn tegenwoordig een deel van je outfit geworden en deze sokken kunnen een handje helpen je outfit helemaal top te maken. Ook hebben ze super leuke panty’s en overknee sokken in vele kleuren en printjes. Zou jij niet spontaan blij worden als je iemand met zulke te gekke sokken ziet lopen. Of iemand strak in het pak, met een paar kleurige sokken die er tussendoor piepen.  Maak jezelf en iemand anders helemaal happy!

Happy Socks zijn onder andere verkrijgbaar bij www.happysocks.com en de bijenkorf. Hieronder zie je maar een klein gedeelte van de vele exemplaren die ze hebben. Voor elke gelegenheid of humeur een ander printje of kleurtje.