Khroma Beauty webshop vanaf vandaag online in Nederland!

Webshop Khroma Beauty Europa vanavond live

De zusjes Kardashian Kim, Khloé en Kourtney zijn flink aan de weg aan het timmeren. Zij hebben al een eigen kledinglijn en nagellak uitgebracht en als klap op de vuurpijl komt er ook nog een nieuwe make-up lijn van de Kardashians, genaamd Khroma Beauty. In Nederland zijn de Khroma Beauty producten (als alles volgens planning verloopt) het einde van de dag te koop in de Europese online webshop. In Nederland is de webshop zelfs eerder live dan in Amerika. We hebben dus een primeur!

Pre-launch collection

We krijgen eerst een voorproefje van de Khroma Beauty producten ter kennismaking. Dit betekent dat er eerst slechts een beperkte selectie te koop zal zijn. Deze collectie bestaat uit drie complete face make-up sets die verkocht worden onder de naam Kardazzle Face sets. De namen van de zusjes zijn verwerkt in deze drie sets. In de sets vind je vier glanzende oogschaduws en vier matte, een bronzer en blush en een highligher. De Kardazzle palette is verkrijgbaar voor EUR 16,96.

Daarnaast zal er ook een Au naturel lip set ter waarde van EUR 17,95 in de Khroma Beauty webshop te koop zijn. Deze Au naturel lip set zal bestaat uit een lipstick, een lippotlood en lipgloss. Zo kun je net zulke volle nude lippen maken zoals beautyqueen Kim Kardashian herself!

Vanaf 1 december zijn de producten te bestellen in de Europese webshop. Hieronder alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten.

khroma beauty make up Nederland